19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Microsoft Universal Foldable Keyboard. Το πληκτρολόγιο που διπλώνει ιδανικός σύντροφος των φορητών συσκευών σας (MWC 2015)

    To MWC 2015 δε μας σύστησε μόνο νέα smartphones, tablets ή έξυπνα ρολόγια, αλλά και πολλά ακόμη gadgets κάθε είδους που έχουν το ξεχωριστό ενδιαφέρον τους. Ένα από τα περιφερειακά που μας εντυπωσίασαν περισσότερο στις ανακοινώσεις είναι η πρόταση της Microsoft για ένα πληκτρολόγιο που… διπλώνει. Μία πρακτική λύση για το smartphone ή το tablet σας, το Microsoft Universal Foldable Keyboard είναι ένα περιφερειακό που μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας χωρίς να προβληματίζεστε κατά τη μεταφορά του, καθώς έχει πάχος μόλις 5 χιλιοστά.

    Microsoft Universal Foldable Keyboard

    Είναι λεπτό λοιπόν, ελαφρύ και σε compact διαστάσεις, διαθέτοντας full-size keyset που σας επιτρέπει να γράφετε ταχύτατα στο κινητό ή την ταμπλέτα σας, παντού και πάντα.

    Microsoft Universal Foldable Keyboard 04

     

    Microsoft Universal Foldable Keyboard 02

    Συνεργάζεται με iPad, iPhone, συσκευές Android, Windows tablets αλλά και επιλεγμένα Windows Phones, ενώ μπορείτε να το συνδέσετε ταυτόχρονα με δύο συσκευές και να εναλλάσεστε ανάμεσά τους εύκολα και γρήγορα με ένα άγγιγμα. Επιπλέον, μπορεί να αντέξει τις… σταγόνες νερού που θα ρίξετε σε αυτό άφοβα.

    Microsoft Universal Foldable Keyboard 03

    Τo Microsoft Universal Foldable Keyboard θα είναι διαθέσιμο από τον Ιούλιο του 2015 σε τιμή που θα προσεγγίζει τα 99,85 δολάρια. Υποψήφιο για αγορά!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles