13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Super VOOC: Πώς η Oppo θα φορτίζει πλήρως ένα smartphone μέσα σε 15 λεπτά!

    Σήμερα το πρωί, στο MWC 2016 της Βαρκελώνης σε ένα special press event, η Oppo παρουσίασε τη νέα τεχνολογία Super VOOC που θα βρίσκεται σε μελλοντικά smartphones της, με τη βοήθεια της οποίας υπόσχεται ταχύτατη φόρτιση. Πόσο γρήγορα μπορούν να φορτίσουν τα smartphones που θα την υποστηρίζουν; Όπως σημειώνουν οι Κινέζοι, η νέα τεχνολογία μπορεί να πετύχει ακόμη και πλήρη φόρτιση σε 15 λεπτά! Δεν ξεχάσαμε κάποιο μηδενικό. 15 μόλις λεπτά.

    super-vooc

    Τόσος χρόνος σημείωσε η Oppo ότι χρειάζεται για να φορτίσει πλήρως μία άδεια μπαταρία 2.500mAh έως το 100%, με την τεχνολογία της να συνεργάζεται τόσο με microUSB όσο και με USB Type-C ports. Δουλεύει μάλιστα στα 5V και όχι στα 9 ή τα 12V άλλων λύσεων γρήγορης φόρτισης, με αποτέλεσμα να μην επηράζει αρνητικά τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Χάρη στη χρήση ενός ειδικού αλγορίθμου, καταργεί επίσης την ανάγκη χρήσης μετατροπέα τάσης, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι επιτρέπει και τη χρήση του τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της φόρτισης, χωρίς να αλλάζει την ταχύτητα που το φορτίζει.

    Η τεχνολογία Super VOOC προσφέρει ταχύτερη φόρτιση και από αυτήν που είδαμε στα πρόσφατα Quick Charge 3.0 demos της Qualcomm, καθώς η δεύτερη υπόσχεται φόρτιση σε ένα smartphone από το 0 έως το 80% σε 35 λεπτά.

    Η Oppo επέδειξε τη λειτουργία onstage στο MWC 2016 σε ένα demo smartphone, ελπίζουμε ωστόσο να δούμε σύντομα ανακοίνωση κάποιου νέου μοντέλου από την εταιρεία που να την υποστηρίζει.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles