18.2 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    myThiki.gr. Τα καλύτερα αξεσουάρ για το πολύτιμο smartphone και tablet σου

    Αξεσουάρ για smartphones και tablets, τα πολύτιμα gadgets που αγαπάς και χρησιμοποιείς καθημερινά. Προστασία αλλά και επέκταση των δυνατοτήτων τους, μέσα από τη μεγάλη ποικιλία προϊόντων που θα βρείτε στο online shop του mythiki.gr.

    my-thiki-gr

    Bumpers, θήκες, μεμβράνες οθόνης και αυτοκόλλητα, ακουστικά, Bluetooth, καλώδια φορτιστές, αξεσουάρ αυτοκινήτου και μπαταρίες είναι μεταξύ των προϊόντων που θα βρείτε στο mythiki.gr. Είναι διαθέσιμες, όμως, και συσκευές σε άκρως προνομιακές τιμές, ενώ θα βρείτε αρκετές προσφορές αλλά και δυνατότητα δωροεπιταγών για να τις χαρίσετε στους φίλους σας.

    Μετά από μία περιήγηση στο site της mythiki.gr ξεχωρίσαμε, μεταξύ άλλων, τα προϊόντα της NILLKIN και τις ξεχωριστές θήκες της για το νέο LG G3, κάποιες από τις οποίες βλέπετε στις παρακάτω φωτό.

    lg g3 blue

    lg g3 gold answer

    Αντίστοιχες θήκες υπάρχουν για το LG G2, το LG G2 mini καθώς και το HTC M8. Θα βρείτε όμως πολλά ακόμη προϊόντα, ανάλογα με τη συσκευή και τις ανάγκες σας.

    Το mythiki.gr προσφέρει δωρεάν αντικαταβολή με αγορές άνω των 55 ευρώ και δωρεάν έξοδα αποστολής με αγορές άνω των 68 ευρώ. Η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται σε μία εργάσιμη μέρα. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε και τηλεφωνικές παραγγελίες στο 2155154777. Επισκεφθείτε το mythiki.gr για περισσότερες πληροφορίες και προϊόντα που σας ενδιαφέρουν.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles