18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Να είστε έτοιμοι για ένα τρελό φινάλε στο The Hobbit: The Battle of the Five Armies

    Ο καιρός πλησιάζει που το Hobbit θα βάλει τέλος στις περιπέτειες της Middle Earth. Πολλοί απόρησαν πως το μόλις τριακοσίων σελίδων μυθιστόρημα του J.R.R.Tolkien έγινε κινηματογραφική τριλογία, ωστόσο ο Peter Jackson είναι έτοιμος να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς του έργου του, με την τελική μάχη στο The Battle of the Five Armies.

    hobbit3

    Σίγουρα δεν θα μπορούσε να πει πως μας ετοιμάζει το χειρότερο φινάλε όλων των εποχών, αλλά και λογικά να το σκεφτεί κανείς, αυτό το φιλμ κλείνει έναν τεράστιο κινηματογραφικό κύκλο, μία αποκάλυψη στα πλαίσια του σινεμά, το πλέον εντυπωσιακό και απρόσμενο ταξίδι που έκανε ποτέ η μεγάλη οθόνη και φυσικά ο ίδιος. Άρα σίγουρα θα προσπαθήσει να βάλει τα δυνατά και να ρίξει την αυλαία με τρόπο αν μη τι άλλο εντυπωσιακό.
    Όπως είπε λοιπόν στο Entertainment Weekly o Jackson, η τελική μάχη είτε λίγο είτε πολύ θα διαρκεί 45 ολόκληρα λεπτά (!!!), ένας κυριολεκτικά χαμός δηλαδή, αφού για το χρυσάφι του Erebor, αυτό που φυλάει ο δράκος Smaug δηλαδή εδώ και χρόνια, θα πολεμήσουν νάνοι, ξωτικά, άνθρωποι και όρκς, με τις στρατιές τους να καταφθάνουν από παντού. Κερασάκι στην τούρτα οι αετοί που κάποια στιγμή θα κάνουν κι αυτοί το “κομμάτι” τους…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles