17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Να πώς μπορείς να αγοράσεις online μία… Ferrari ή ένα ιδιωτικό νησί

    Το να είσαι δισεκατομμυριούχος η αλήθεια είναι ότι “κρύβει” και τις δυσκολίες του. Μία από αυτές είναι και το ότι, ενίοτε, το να μπορέσει κάποιος πάμπλουτος να πραγματοποιήσει μία αγορά -για παράδειγμα ενός jet ή ενός ιδιωτικού νησιού– δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο. Στην εποχή του Internet και των online αγορών, κάποιος έπρεπε να διευκολύνει και τους “κακόμοιρους” τους πάμπλουτους, δε συμφωνείτε;

    Τα “καλά νέα” για το ζήτημα έρχονται από την ιστοσελίδα “The Billionaire Shop” που σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε αγορές αξίας εκατομμυρίων δολαρίων σε μερικά μόλις λεπτά. Θέλετε ένα ρετιρέ αξίας 8 εκατομμυρίων δολαρίων στο Miami; Απλά προσθέστε το στο καλάθι αγοράς σας και, σύντομα, θα είναι δικό σας. Το ίδιο μπορείτε να κάνετε και με μία Ferrari 458 αξίας 230.000 δολαρίων.

    Το concept προέρχεται από μία σουηδική εταιρεία που διαθέτει ακόμη ένα site τυχερών παιχνιδιών, το Multilotto.com. Ο εκπρόσωπος της εταιρείας είναι περήφανος που το “The Billionaire Shop” καλύπτει το κενό που υπήρχε έως τώρα στο κομμάτι των αγορών ειδών πολυτελείας, ενώ σημειώνει ότι πρόκειται για ένα site που μπορούν να εκτιμήσουν όχι μόνο δισεκατομμυριούχοι αλλά και όλοι όσοι αγαπούν να “ονειρεύονται”, βλέποντας όμορφα πράγματα, ακόμη κι αν δεν μπορούν να τα αποκτήσουν.

    Αν, λοιπόν, ανήκετε σε μία από τις παραπάνω κατηγορίες, κάντε κλικ εδώ, ώστε να ξεκινήσετε την πλοήγηση.

    Πηγή: Mashable

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles