19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Να το! Το πρώτο teaser video για το Samsung Galaxy S III

    Ναι είναι εδώ και ήρθαν να κάνουν την αναμονή ακόμα πιο έντονη. Τα teaser video που έδωσε η Samsung στο site tgeltaayehxnx.com (αναγραμματισμός του thenextgalaxy.com), παρουσίαση που είχε  προγραμματιστεί για σήμερα στις 2.

    Βέβαια, μπορεί να περιμέναμε πάνω από την οθόνη για να παρακολουθούμε το countdown, αλλά με το που μηδένισε το χρονόμετρο, το site κράσαρε. Σε κάθε περίπτωση τα video είναι live, στο κανάλι της Samsung στο Youtube και είναι πανέμορφα.

    Το πρώτο βίντεο είναι διάρκειας 16 δευτερολέπτων και μας προετοιμάζει για το τι πρόκειται να ακολουθήσει:

    Για όσους περιμένουν κάποιο “hint” για την συσκευή, μάλλον θα απογοητευτούν. Αυτό που λέει η Samsung στο teaser είναι πως για να είναι πραγματικά έξυπνη η τεχνολογία, θα πρέπει να έχει μία φυσική θέση στη ζωή μας και το βίντεο εξακολουθεί να οδηγεί στο site

    Το δεύτερο βίντεο που ανέβηκε στο κανάλι της Samsung είναι διάρκειας ενός λεπτού και…. ρίχνει υπονοούμενα. Το υπονοούμενο  με τα πρόβατα, έχει μέγεθος “ταβανόπροκας”. Είναι προφανές ότι η Samsung με αυτό το teaser θέλει να μας πει πως με το νέο Galaxy θα ξεχωρίσουμε από το… κοπάδι. Σε σχέση με την σημειολογία του δεύτερου βίντεο, αν θα μπορούσαμε να πούμε πως υπάρχουν κάποια στοιχεία για το τι θα παρουσιαστεί στις 3 Μαϊου, ενδεικτικό είναι πως μετά την εικόνα του γαλαξία μας (Galaxy) και δείχνει ένα νεφέλωμα. Ίσως αυτό επιβεβαιώνει πως μαζί με το Galaxy S III θα ανακοινωθεί και η υπηρεσία cloud της Samsung. Η νύξη για την ευρύτερη οπτική των πραγμάτων, ίσως επιβεβαιώνει ότι το Galaxy S III θα έχει μεγαλύτερη οθόνη, αλλά και μεγαλύτερη ανάλυση. Πράγματα για τα οποία έχει ήδη δώσει σαφείς πληροφορίες ο Άγγελος.

    Related Articles

    9 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles