21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Narcos: Δείτε τα πρώτα 11 λεπτά της πρεμιέρας της Season 2!

    H δεύτερη σεζόν του Narcos καταφθάνει στο Netflix στις 2 Σεπτεμβρίου και για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το σασπένς μέχρι την πρεμιέρα, η διάσημη streaming υπηρεσία προσφέρει μέσω του Facebook Live τα 11 πρώτα λεπτά της σειράς έτσι για να μπούμε για τα καλά στο κλίμα της. Σ’ αυτά βλέπουμε τους μυστικούς πράκτορες Steve Murphy και Javier Peña να ανακαλύπτουν ένα video του Pablo Escobar και να το προβάλουν στον κόσμο.

    383-1454011087.38

    Η σειρά που κέρδισε πολλούς και φανατικούς οπαδούς με τον πρώτο κύκλο, τους έχει εξιτάρει εδώ καιρό ακόμα περισσότερο αφού γνωρίζουν πως στο τέλος της δεύτερης σεζόν ο διαβόητος βαρώνος της κοκαϊνης πεθαίνει. Να σημειώσουμε πάντως εδώ πως αυτό δεν εμποδίζει τους παραγωγούς να κάνουν σκέψεις να συνεχίσουν το show ακόμα και μετά το θάνατό του, με ένα concept φυσικά εντελώς διαφορετικό.
    Αυτό που έκανε πάντως το marketing τμήμα του Netflix δεν ήταν και τόσο εύκολο αφού πρόκειται για ένα global livestream, κάτι που σημαίνει πως χρειάστηκε να ανεβάσει video σε 14 χώρες και σε 10 γλώσσες, βάζοντας υπότιτλους στο Facebook Live χρησιμοποιώντας την Telecope’s Live Studio πλατφόρμα. Δείτε το clip και ετοιμαστείτε για τα 10 επεισόδια που καταφθάνουν σε λίγες μέρες!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles