21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    To NBA 2K15 κυκλοφορεί σε Android και iOS!

    To ΝΒΑ 2Κ της 2K Sports είναι ο αδιαφιλονίκητος βασιλιάς των basketball games, καθώς κάθε χρόνο οι υπεύθυνοι του γνωστού franchise καταφέρνουν να ξεπερνούν τον εαυτό τους και να βάζουν τον πήχη όλο και πιο ψηλά. Το NBA 2K15 είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο basketball sim, παρέχοντας στους gamers την απόλυτα ρεαλιστική εμπειρία στις κονσόλες Xbox 360, Xbox One, PS3, PS4 και PC. Τώρα, το γνωστό NBA 2K15 έρχεται και σε όλες τις Android και iOS συσκευές, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους fans του mobile gaming να βιώσουν στις οθόνες των smartphones τους λίγη από τη μαγεία που προσφέρει ο απίθανος κόσμος του NBA.

    NBA 2K15_1

    H iOS και Android version του NBA 2K15 θα στοιχίζει περίπου 7.99$ και όπως η version για τις «μεγάλες» συσκευές, έτσι και αυτή διαθέτει updated γραφικά, αληθοφανή animations και άκρως ρεαλιστικό gameplay. Φυσικά, και στην mobile version του NBA 2K15 θα μπορέσετε να χειριστείτε ορισμένους από τους μεγαλύτερους αστέρες του NBA, ενώ παράλληλα στο παιχνίδι περιλαμβάνονται μία σειρά από ενδιαφέροντα game modes, μεταξύ αυτών και το MyCareer, όπου εσείς αναλαμβάνετε την τύχη ενός άσημου μπασκετμπολίστα και στόχος σας είναι να τον καθοδηγήσετε κατάλληλα, ώστε να φτάσει στην ελίτ του NBA, κατακτώντας δόξα και χρήμα. Στην mobile εκδοχή του NBA 2K15 περιλαμβάνεται και η δυνατότητα για in-game purchases, όμως η αλήθεια είναι ότι μπορείτε κάλλιστα να εξελιχθείτε και χωρίς κάνοντας χρήση της συγκεκριμένης διευκόλυνσης.

    nba-2k15_2

    To ΝΒΑ 2Κ15 ακόμη και στα smartphones δείχνει πραγματικά φανταστικό και αυτό αποδεικνύεται και από το trailer που αποτυπώνει τις μοναδικές δυνατότητες της game engine του. Απολαύστε το!

     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles