19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο Twitter είναι εδώ

    Με ένα μεγάλο ανασχεδιασμό που δίνεται στους χρήστες σήμερα, το Twitter γίνεται ακόμα πιο φιλικό και χρηστικό για όσους το χρησιμοποιούν. Οι μεγάλες αλλαγές γίνονται στα προφίλ των χρηστών ανά τον κόσμο σταδιακά, οπότε μην ανησυχήστε αν μπαίνετε στο προφίλ σας και δεν βλέπετε τίποτε διαφορετικό για λίγες ημέρες.

    Ας δούμε όμως τις αλλαγές: 4 νέα tabs εμφανίζονται με τις βασικές επιλογές δραστηριότητας στον λογαριασμό μας. Το Home στο οποίο εμφανίζονται όλα τα tweets από τους ανθρώπους που ακολουθούμε, το “Connect” με σύμβολο το @, το Discover με σύμβολο το γνωστό hashtag # και το Μe που δείχνει το προφίλ, τα άμεσα μηνύματα (DM) και ότι αφορά τον κάθε χρήστη άμεσα.

    Πολλά από τα χαρακτηριστικά του twitter που ξέραμε έχουν αλλάξει θέση ή λειτουργία. Το Activity παραδείγματος χάρην, που δείχνει την δραστηριότητα των ανθρώπων που ακολουθούμε βρίσκεται τώρα κάτω από το Discover (#). H δραστηριότητα των ανθρώπων μαζί μας, δηλαδή τα retweets των tweets μας, με τον τίτλο “Interactivity” βρίσκονται κάτω από το “Connect” (@), ενώ στο ίδιο μέρος, σε ξεχωριστό tab, μπορούμε να δούμε τα “mentions”.

    Κάτι εντελώς καινούριο που είδαμε, εκτός από το γεγονός ότι όλες οι φωτογραφίες και τα βίντεο είναι πια ορατά αυτόματα κάτω από κάθε tweet, γλυτώνοντας την διαδικασία να πατήσουμε πάνω στο url της εικόνας ή του βίντεο για να το δούμε, είναι το discover.

    Αν πατήσετε πάνω στο Discover, θα δείτε προτεινόμενες “ιστορίες” βάσει της δραστηριότητας σας στο twitter. Αν π.χ. στο twitter συζητάτε συχνά για μαγειρική, πατώντας στο discover θα δείτε ανάλογα θέματα.

    Το προφίλ μας επίσης έχει εντελώς καινούρια εμφάνιση καθώς τα βασικά στοιχεία εμφανίζονται στην πάνω πλευρά της “σελίδας” ενώ στο πεδίο αριστερά μπορεί κανείς να εξερευνήσει εις βάθος τις επιλογές του, όπως τις λίστες, το ποιους ακολουθεί, ενώ στο αριστερό μέρος της σελίδας, σε πλήρη ανάπτυξη είναι τα πρόσφατα tweets.

    All in all πιστεύουμε πως από την δημιουργία του, πέντε χρόνια πριν, αυτή είναι η πιο ουσιαστική αλλαγή στο twitter και αυτή τη φορά, η αλλαγή είναι προς το πολύ καλύτερο. Δείτε και το σχετικό βίντεο.

     

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles