21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέα φήμη. Τόσο το iPhone 5S όσο και το οικονομικό iPhone θα διατεθούν σε ποικιλία χρωμάτων

    Δεν είναι η πρώτη φορά που διαβάζουμε φήμες οι οποίες αναφέρονται σε ένα iPhone 5S το οποίο θα λανσαριστεί σε ποικιλία χρωμάτων, στα πρότυπα του iPod Touch της αμερικανικής εταιρείας.

    colors-130523

    Αυτή τη φορά, οι πληροφορίες προέρχονται από το ιαπωνικό blog Macotakara, το οποίο μάλιστα ισχυρίζεται ότι η Apple ετοιμάζει πολλαπλές επιλογές χρωμάτων όχι μόνο για το iPhone 5S αλλά και για το οικονομικό iPhone που επίσης είναι στα πλάνα της για το επόμενο διάστημα.

    Σύμφωνα με την πηγή, λοιπόν, το iPhone 5S θα διατεθεί, πέρα από το κλασικό μαύρο, και σε άλλες επιλογές, ανάμεσά τους το χρυσό και το πράσινο. Όσο για τις χρωματικές επιλογές για το οικονομικό iPhone θα είναι περισσότερες, με τις αναφορές να το θέλουν να διατίθεται σε λευκό, navy, χρυσοκίτρινο, ροζ, γκρι και πράσινο. Όσο για το σκέτο μαύρο (αν αναρωτιέστε πού είναι) φαίνεται πως θα αποτελεί αποκλειστικότητα της “ναυαρχίδας” της Apple, κάτι που σημαίνει ότι δε θα αποτελεί επιλογή για το οικονομικό μοντέλο της εταιρείας.

    Όσον αφορά τώρα το πότε θα διαθέσει η Apple τα νέα μοντέλα στην αγορά, από το Macotakara σημειώνουν ότι το low-lost iPhone θα ξεκινήσει να παράγεται μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου ώστε να είναι διαθέσιμο στους καταναλωτές αργότερα μέσα στη χρονιά.

    Επόμενες φήμες για… iPhone;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles