23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα Logitech C922 Pro Stream Webcam για τους λάτρεις του video streaming!

    Η Logitech ανακοίνωσε την κυκλοφορία της πιο καινούργιας webcam, της Logitech C922 Pro Stream Webcam. H C922 Pro Stream Webcam έχει σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες όσων είναι λάτρεις της αναπαραγωγής ροής δεδομένων και σας επιτρέπει να πραγματοποιήσετε αναπαραγωγή και εγγραφή ζωντανών και ρεαλιστικών βίντεο HD 1080p σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο (fps) ή 720p σε 60fps, περιλαμβάνει λογισμικό δυναμικής αντικατάστασης φόντου που παρέχεται από την Personify και μια 3μηνη premium άδεια εγγραφής και αναπαραγωγής ροής δεδομένων XSplit.

    logitech-c922_pro_stream_webcam-51

    “Οι πλατφόρμες βίντεο κοινωνικής δικτύωσης, όπως το Twitch σημειώνουν εκρηκτική άνοδο τα τελευταία χρόνια και με περισσότερους από 2 εκατομμύρια χρήστες μόνο σε αυτήν την πλατφόρμα, ο τρόπος που η νέα γενιά gamers παίζει και μαθαίνει έχει αλλάξει για πάντα”, λέει ο Guillaume Bourelly, Portfolio και Product Μanager του τμήματος webcams της Logitech. “Με την C922 Pro Stream Webcam, το gaming περνάει στο επόμενο επίπεδο, αφού ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει εύκολα εκπομπή του παιχνιδιού που παίζει σαν επαγγελματίας, να αλληλεπιδρά καλύτερα με την κοινότητα και να ξεχωρίζει από το πλήθος.”

    Με την C922 Pro Stream Webcam, η εκπομπή σας πραγματοποιείται σε HD στα 60fps για καλύτερη ροή κίνησης, ώστε κάθε λεπτομέρεια του παιχνιδιού σας να αναπαράγεται στην κοινότητά σας με τη ίδια ταχύτητα που έχει το παιχνίδι σας. Η webcam περιλαμβάνει επίσης μια λειτουργία δυναμικής αντικατάστασης φόντου που χρησιμοποιεί την αναγνώριση σχημάτων για να διαχωρίσει τον gamer από το φόντο που έχει πίσω του, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιείται η άβολη πράσινη οθόνη. Οι gamers μπορούν, στη συνέχεια, να επικαλύψουν το βίντεο του εαυτού τους στην αναπαραγωγή ροής δεδομένων του παιχνιδιού με δημοφιλείς εφαρμογές εκπομπής, όπως τα OBS και XSplit.

    logitech-c922_pro_stream_webcam_lifestyle-61

    Η Logitech αξιοποίησε τα καλύτερα στοιχεία της βραβευμένης Logitech HD Pro Webcam C920, της ευρέως δημοφιλέστερης webcam στους κύκλους των επαγγελματιών gamers και vloggers και βελτίωσε την ήδη υπάρχουσα κληρονομιά παρέχοντας μια εμπειρία βίντεο υψηλότερης ποιότητας στους χρήστες. Με την αυτόματη διόρθωση χαμηλού φωτός και την ευκρινή αυτόματη εστίαση, η C922 webcam προσαρμόζει τα φώτα του δωματίου που αναβοσβήνουν ή πολλαπλές οθόνες υπολογιστών, ώστε να μπορείτε να αναπαράγετε καθαρά βίντεο, ακόμη και σε χαμηλό φωτισμό. Επίσης, ανεξάρτητα από τη γωνία εκπομπής, τα δύο πολυκατευθυντικά μικρόφωνα ακύρωσης θορύβου καθιστούν δυνατό τον ευκρινή, στερεοφωνικό ήχο με εγγραφή βίντεο και αναπαραγωγή ροής δεδομένων χωρίς απώλειες.

    Η Logitech συνεργάστηκε στενά με την κορυφαία εταιρεία λογισμικού gaming, XSplit, προκειμένου να ενσωματώσει τη δημοφιλή live εφαρμογή αναπαραγωγής ροής δεδομένων και τις εφαρμογές εγγραφής με τη C922 webcam, προσθέτοντας προκαθορισμένες ρυθμίσεις και δυνατότητες για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη. Η C922 webcam συνοδεύεται από μια 3μηνη Premium άδεια XSplit που περιλαμβάνει απόλυτη πρόσβαση στα επαγγελματικά εργαλεία και τις λειτουργίες των XSplit Broadcaster και XSplit Gamecaster, ώστε να μπορείτε να πραγματοποιείτε εύκολα και γρήγορα αναπαραγωγής ροής δεδομένων οποιουδήποτε περιεχομένου απευθείας, χωρίς εγκατάσταση.

    Διαθεσιμότητα

    Η Logitech C922 Pro Stream Webcam είναι διαθέσιμη σήμερα στο Logitech.com με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα 104€.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles