21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Need for Speed No Limits. Έρχεται νέο racing για iOS και Android!

    Μία από τις πιο θρυλικές σειρές στην ιστορία των racing games είναι το Need for Speed, καθώς η EA από το 1994 μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει δεκάδες τίτλους που φέρουν το Need for Speed brand. Πρόσφατα, η EA ανακοίνωσε ένα νέο mobile racing game της δημοφιλούς σειράς, το οποίο πρόκειται να εμφανιστεί μέσα στις επόμενες μέρες σε Android και iOS συσκευές.

    Need for Speed No Limits

    Το Need for Speed No Limits, αναπτύσσεται από τo studio Firemonkeys και φαίνεται να ανεβάζει πολύ ψηλά την ποιότητα των mobile games, καθώς οι developers του ισχυρίζονται ότι η mobile έκδοση του NFS θα προσφέρει εκπληκτικά γραφικά και πραγματικά ασύλληπτες ταχύτητες. Η προγραμματιστική ομάδα του No Limits δεν είναι τυχαία, καθώς στο παρελθόν μας έχει δώσει το εξαιρετικά πετυχημένο Real Racing 3, ένα δημοφιλές free to play racing game, που κατάφερε να αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό. Παρόλα αυτά, η Electronic Arts δεν αποκάλυψε εάν το Need For Speed No Limits θα είναι ένα free to play game. To No Limits θα επικεντρώνεται σε αγώνες street racing και από ότι μπορέσαμε να δούμε από το πρόσφατο trailer, η Firemonkeys φαίνεται να έχει δώσει μεγάλη έμφαση στα γραφικά και στον χειρισμό. Δείτε και το mini-trailer παρακάτω για να σχηματίσετε μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles