16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η ASUS ανακοίνωσε το VivoTab Windows tablet με επεξεργαστή Intel Atom και οθόνη 11,6 ιντσών

    Ένα νέο λεπτό και ελαφρύ tablet ανακοίνωσε η γνωστή ASUS με λειτουργικό σύστημα Windows 8. Πρόκειται για το VivoTab, το οποίο διαθέτει multi-touch οθόνη 11,6 ιντσών (Super IPS+) με ανάλυση 1366 x 768 pixels αλλά και digitizer stylus της Wacom, για όσους επιθυμούν να εργάζονται συμπληρωματικά και με γραφίδα.

    Βασίζεται σε chipset της Intel και στον dual-core επεξεργαστη Intel Atom Z2760 (αρχιτεκτονική x86). Σύμφωνα με την κατασκευάστρια, η οθόνη έχει εξαιρετική χρωματική απόδοση και μεγάλες γωνίες θέασης για άνετη εργασία ενώ παράλληλα γίνεται χρήση της τεχνολογίας ASUS TruVivid, η οποία βελτιστοποιεί την ευκρίνεια, χωρίς να αυξάνει το πάχος της συσκευής. Πάνω από την οθόνη έχει προσαρμοστεί αντιχαρακτικό γυαλί Corning Fit με anti-fingerprint επίστρωση, ώστε οι αντιαισθητικές δαχτυλιές να είναι όσο το δυνατόν λιγότερες.

    Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα του VivoTab σύμφωνα με την ASUS, είναι η ευελιξία του. Έτσι, με το Multi-touch, οι χρήστες έχουν τον έλεγχο των apps από το Windows Store στα ακροδάχτυλα τους, ενώ με την ψηφιακή γραφίδα της Wacom, έχουν τον έλεγχο των Desktop apps. Όταν μάλιστα το ASUS VivoTab είναι συνδεδεμένο στο Mobile Dock, αυτόματα μετατρέπεται σε ένα notebook, ολοκληρωμένο με πληκτρολόγιο, μεγάλο multi-touch touchpad και δύο επιπλέον USB 2.0 υποδοχές.

    Όσο αφορά στην αυτονομία, το Mobile Dock επεκτείνει την αυτονομία 10.5 ωρών του VivoTab στις 19.5 ώρες περίπου, χάρη στην δεύτερη μπαταρία που ενσωματώνει.

    Όσο αφορά στην αισθητική, το ASUS VivoTab είναι όμορφο προϊόν, με μεταλλικό φινίρισμα το οποίο όμως είναι και ιδιαίτερα ανθεκτικό χάρη στην τεχνολογία Nano Molding της ASUS. Ο εξοπλισμός του συμπληρώνεται με Quad ηχεία που εκμεταλλεύονται την τεχνολογία SonicMaster και με κάμερα 8.0 Megapixels με αυτόματη εστίαση και φακούς 5 στοιχείων (f/2.2).

    Το κόστος του στις ΗΠΑ αναμένεται στα 799 δολάρια.

    Πηγή: ASUS.com

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles