24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Νέο design για τα Twitter προφίλ και στις mobile συσκευές!

    Το Twitter δοκιμάζει τον τελευταίο καιρό ένα νέο design για τη σελίδα προφίλ των χρηστών στη web έκδοση του, δηλαδή μέσω pc, καθώς το τωρινό design μοιάζει να μπερδεύει τους νέους χρήστες. Αποτέλεσμα είναι η υιοθέτηση κάποιων στοιχείων από το Facebook και ένας εναλλακτικός τρόπος προβολής.

    Εκτός, όμως, από τη web έκδοση, μέλος της ομάδας του The Next Web εντόπισε ένα νέο και υπό δοκιμή design στα Twitter προφίλ στην iOS εφαρμογή. Επομένως, το νέο web design δοκιμάζεται παράλληλα και στις mobile συσκευές.

    twitter-new-profile-page-for-ios

    Η παραπάνω εικόνα δείχνει το προφίλ του The Next Web με το νέο design στα αριστερά και με το τωρινό στα δεξιά. Όπως θα παρατηρείτε, η εικόνα προφίλ έχει μεταφερθεί στα αριστερά της οθόνης και η εικόνα header δεν περιλαμβάνει πληροφορίες. Οι πληροφορίες βρίσκονται μετά τις δύο προηγούμενες εικόνες και περιλαμβάνουν το μίνι βιογραφικό, το οποίο προηγουμένως χρειαζόταν σύρσιμο της οθόνης για να προβληθεί, καθώς και τα υπόλοιπα στοιχεία, όπως τις λίστες following, followers κλπ.

    twitter-new-profile-page-for-ios-1

    Τέλος, κάτι τελευταίο και πολύ σημαντικό, πλέον δίνεται η δυνατότητα για προβολή δύο επιπλέον timelines στο προφίλ κάθε χρήστη. Εκτός από όλα τα tweets, υπάρχουν timelines για προβολή των φωτογραφιών που περιλαμβάνονται στα tweets και των favorites του κάθε χρήστη. Με το νέο design θα μπορούμε μέσω mobile να διαμορφώσουμε καλύτερη άποψη για κάθε χρήστη, αφού θα βλέπουμε περισσότερο δικό του περιεχόμενο, αλλά και αγαπημένο του περιεχόμενο από άλλους χρήστες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles