16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Νέοι villains κάνουν την εμφάνισή τους στη δεύτερη σεζόν του Gotham

    Το Gotham YouTube channel ανέβασε ένα καινούργιο teaser trailer από την επερχόμενη δεύτερη σεζόν του Gotham. Η πρώτη ξεκίνησε με διάφορα σκαμπανεβάσματα, ωστόσο στην πορεία σταθεροποιήθηκε και συνολικά κέρδισε τις εντυπώσεις του κοινού που του χάρισε μία σταθερή τηλεθέαση και following. Τώρα το Gotham: Rise of the Villains, η συνέχεια της παραγωγής του καναλιού Fox έρχεται για να προσθέσει καινούργιες περιπέτειες και κυρίως νέους villains που θα δώσουν άλλη τροπή στην ιστορία.

    Gotham Rise of the Villains

    Ο Jim Gordon και ο νεαρός Bruce Wayne αναμένεται να αντιμετωπίσουν κι άλλους “κακούς και θα δουν την μοίρα να τους παίζει κι άλλα περίεργα παιχνίδια. Οι James Frain και Jessica Lucas ξεχωρίζουν από τις καινούργιες “ύποπτες” παρουσίες, με τον πρώτο να λέει σ’ ένα ενδιαφέρον μονόλογο “Monsters are coming, cleanse this city, light a fire”. 
    Στη δεύτερη σεζόν το καστ θα αποτελούν επίσης οι ήδη γνωστοί Ben McKenzie, Donal Logue, Robin Lord Taylor, Morena Baccarin, David Mazouz, Sean Pertwee, Carmen Bicondova και Cory Michael Smith, ενώ η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Σεπτεμβρίου από το κανάλι Fox.

    https://www.youtube.com/watch?v=BFjQtb9ws0Q

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles