12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    To Netflix θα ξοδέψει 6 δισεκατομμύρια δολάρια σε καινούργιες σειρές

    Οι subscribers του Netflix συνεχίζουν να αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς κάτι που επιτρέπει στο κανάλι κολοσσό να ετοιμάζει μεγάλα σχέδια όσο αφορά καινούργια τηλεοπτικά show αλλά και φιλμ. Σύμφωνα με το Buzzfeed λοιπόν  σχεδιάζει να διαθέσει το απίθανο ποσό των 6 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε επερχόμενες, ολόφρεσκες παραγωγές, ένα νούμερο που ζαλίζει αλλά και που το άρθρο διευκρινίζει πως προς το παρόν δεν υπάρχει στα ταμεία του Netflix.

    netflix

    Είναι οι ανάγκες του κοινού για να δουν όλο και περισσότερη ποιοτική τηλεόραση που οδήγησαν το κανάλι να ετοιμάσει αυτόν τον πανάκριβο προγραμματισμό, με το Netflix να πιστεύει πως ο μόνος τρόπος για να προσελκύσεις καινούργιους χρήστες, είναι με το να επενδύσεις σε καινούργια, εντυπωσιακά shows. O ιδρυτής Reed Hastings τόνισε τη σημασία που έχει να “ποντάρεις” ξανά στο προϊόν σου για να προσελκύσεις καινούργια μέλη από ολόκληρο τον κόσμο, ενώ την ίδια στιγμή φυσικά θα πρέπει να ικανοποιείς τους ήδη υπάρχοντες subscribers.
    Ένα νέο που επίσης μάθαμε από τον Hastings είναι πως Netflix και μετακίνηση θα γίνουν σύντομα ένα, αφού το κανάλι σχεδιάζει να λανσάρει ένα offline feature. Έτσι μέχρι να πας στη δουλειά θα έχεις δει για παράδειγμα τουλάχιστον ένα επεισόδιο του House of Cards…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles