20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Netflix και offline; Γιατί όχι και μάλιστα… σύντομα!

    Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν έντονα τελευταία, έως το τέλος της χρονιάς οι χρήστες του Netflix θα μπορούν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες και τηλεοπτικές παραγωγές στις φορητές τους συσκευές μέσω της υπηρεσίας, ακόμη και αν βρίσκονται offline.

    netflix

    Όπως σημειώνει μάλιστα ο Dan Rayburn, αναλυτής της εταρείας συμβούλων Frost & Sullivan, είναι “κοινό μυστικό” ότι το Netflix εργάζεται πάνω σε μία μέθοδο που θα επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν τα videos στις συσκευές τους, ώστε να μπορούν να πραγματοποιούν αργότερα αναπαραγωγή τους. To Amazon Prime προσφέρει ήδη ένα παρόμοιο χαρακτηριστικό και φαίνεται ότι και από το Netflix ετοιμάζονται να το διαθέσουν στο κοινό.

    Ο CEO του Netflix Reed Hastings έχει ήδη καταστήσει σαφές ότι από την πλευρά του δεν έχει καμία αντίρρηση στο να δοθεί η δυνατότητα στους συνδρομητές της υπηρεσίας να παρακολουθούν το διαθέσιμο περιεχόμενο ακόμη και όταν δεν είναι συνδεδεμένοι στο Διαδίκτυο. Μία τέτοια δυνατότητα θα μπορούσε να βοηθήσει το Netflix να επεκτείνει τις δραστηριότητές του και σε χώρες και περιοχές που η σύνδεση στο Internet δεν είναι διαρκής, μεγαλώνοντας ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον του κόσμου για τη συνδρομητική υπηρεσία.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles