14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Netphone: Ό,τι χρειάζεστε στο χώρο της κινητής

    H Netphone είναι μία εταιρεία που έχει χτίσει μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης με το ελληνικό κοινό, καθώς βρίσκεται στον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας από το 2003 και συνεχίζει να καλύπτει τις ανάγκες κάθε καταναλωτή είτε από το φυσικό της κατάστημα είτε από το ηλεκτρονικό.

    netphone.jpg site._gr

    Διαθέτει τεράστια ποικιλία ειδών που αφορούν την κινητή τηλεφωνία -και όχι μόνο- με τεράστια εξειδίκευση. Στο κατάστημα θα βρείτε καινούρια κινητά, αλλά και μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων, τα οποία θα αποκτήσετε με γραπτή εγγύηση, ενώ μπορείτε ακόμη και να ανταλλάξετε τη δική σας συσκευή. Φυσικά, θα βρείτε αξεσουάρ και ανταλλακτικά για κάθε μοντέλο από το πιο παλιό έως το πιο καινούριο (όπως μπαταρίες, φορτιστές, καλώδια USB, ανάπτορες, καπάκια μπαταρίας κ.ά).
    netphoneretrokinita-561889-regular

    Αξιοσημείωτη είναι η δραστηριοποίηση της Netphone και στο κομμάτι του Service, όπου η εταιρεία επισκευάζει όλες τις μάρκες κινητών, γρήγορα, αξιόπιστα, εγγυημένα, οικονομικά -με δυνατότητα κινητού αντικατάστασης για όσο διαρκεί η επισκευή- και πραγματοποιεί κάθε εργασία που θα χρειαστείτε (αλλαγή και επισκευή πλακέτας, ξεκλειδώματα κ.ά.). Η εταιρεία κάνει ακόμη τοποθέτηση προστασίας οθόνης δωρεάν και βοηθάει τον πελάτη σε κάθε απορία του σχετικά με το χώρο της κινητής τηλεφωνίας.

    netphonespasmeni-othoni-466831-regular

    Το κατάστημα Netphone αποτελεί διαχρονικά μία από τις επιλογές σας στο χώρο που θα καλύψει κάθε σας ανάγκη στο χώρο των κινητών με πλούσιες επιλογές και εξειδικευμένο προσωπικό. Δείτε περισσότερα στο www.netphone.gr ή επισκεφθείτε το φυσικό κατάστημα της εταιρείας, Δαβάκη 47, Καλλιθέα.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles