13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η ASUS παρουσίασε το νέο PadFone Infinity

    Η ASUS αποκάλυψε την νέα έκδοση της γνωστής ναυαρχίδας της εταιρείας, Padfone Infinity. Το smartphone διατηρεί την αισθητική και τον σχεδιασμό του προηγούμενου μοντέλου, όπως και την πολύ καλή οθόνη LCD IPS των 5 ιντσών ανάλυσης 1080p ωστόσο έρχεται εξοπλισμένο με το Qualcomm Snapdragon 800 SoC, με συχνότητα λειτουργίας 2.2GHz και την GPU Adreno 330.

    padfone_infinity_1

    Το system-on-chip συνοδεύεται από 2GB ταχύτατης μνήμης LPDDR3. Η ASUS, πέρα από το chipset, αναβάθμισε και την κάμερα, και κυρίως τον τρόπο που λειτουργεί. Έτσι, ο αισθητήρας παραμένει στα 13MPixel ωστόσο υπάρχει η δυνατότητα να βγάζετε φωτογραφίες ιδιαίτερα υψηλής ευκρίνειας στα 3MPixel, η οποία προέρχεται από ένα αρχείο των 13MPixel και από των συνδυασμό 3 pixel σε 1. Αυτή η λειτουργία, μοιάζει με την τεχνική oversampling που χρησιμοποιεί η Nokia στην τεχνολογία PureView, μολονότι στην συγκεκριμένη περίπτωση η ASUS την ονομάζει PixelMaster.

    padfone_infinity_2

    Επίσης υπάρχει δυνατότητα burst mode στα 35fps, επίσης στα 3MPixel. Στο Padfone Infinity, αυτή την φορά βρίσκουμε μία υποδοχή microSD για την επέκταση του αποθηκευτικού χώρου, ο οποίος μπορεί να έχει μέγεθος 16GB ή 32GB. Οι υπόλοιπες προδιαγραφές είναι όμοιες με εκείνες του παλαιού Padfone, και έτσι έχουμε 2MPixel κάμερα για βιντεοκλήσεις στην πρόσοψη, συνδεσιμότητα LTE, 2400mAh μπαταρία ενώ “τρέχει” Android 4.2.

    padfone_infinity_3

    Η ASUS κοστολογεί το Padfone Infinity στα $640 ενώ όσοι επιθυμούν, μπορούν να αγοράσουν και το Padfone Station που κοστίζει $240 για να μετατρέψετε το κινητό σας σε ένα εξαιρετικής απόδοσης tablet, με οθόνη 1920 x 1200 pixels.  Είναι διαθέσιμο σε δύο χρωματισμούς, Titanium Black και Platinum White.

    padfone_infinity_4

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles