16.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Τα εντυπωσιακά νέα “γραφεία” του Facebook που σχεδιάζει ο αρχιτέκτονας του Guggenheim

    Μπορεί οι μετοχές του να μην τα πηγαίνουν και πολύ καλά στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης, φαίνεται, όμως, ότι το Facebook έχει σχέδια για νέα κεντρικά γραφεία με ξεχωριστή σχεδιαστική προσέγγιση.

    Το νέο “campus” της εταιρείας, όπως ανακοινώθηκε, θα σχεδιαστεί από τον αρχιτέκτονα του διάσημου μουσείου Guggenheim στο Μπιλμπάο της Ισπανίας, αλλά και του Walt Disney Concert Hall στο Los Angeles, Frank Gehry. Πρόκειται για ένα “γραφείο” για τους μηχανικούς της εταιρείας, που θα μπορεί να φιλοξενήσει 3.400 άτομα σε ένα “τεράστιο” δωμάτιο, το οποίο θα επικοινωνεί με τα HQ της εταιρείας στο Menlo Park μέσω ενός υπόγειου τούνελ! Στόχος της νέας -εντυπωσιακής σχεδιαστικά- κατασκευής είναι να διαχωριστούν οι μηχανικοί της εταιρείας από τους product αλλά και sales managers. Οι εργασίες για το νέο “campus” θα ξεκινήσουν μέσα στο 2013.


    Στις φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τα σχέδια του νέου κτιρίου, το οποίο θα διαθέτει μέχρι και… δέντρα στην οροφή του, σύμφωνα με όσα έχουν συζητήσει για την κατασκευή του ο πρωτοπόρος σχεδιαστής και ο CEO του Facebook, Mark Zuckerberg.


    Για τον ιδρυτή του social networking site, τα νέα γραφεία θα είναι ένας πραγματικός “παράδεισος για τους hackers”. Ακόμη κι έτσι όμως, τα προβλήματα για το Facebook και τον ίδιο τον Mark δε φαίνεται να τελειώνουν, καθώς οι αμφισβητήσεις είναι πολλές για τις ηγετικές του ικανότητες, ειδικά το τελευταίο διάστημα. Το σίγουρο είναι ότι οι επόμενοι μήνες θα είναι γι’ αυτόν κρίσιμοι

    Πηγή: Techcrunch

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles