13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Το νέο Inbox του Gmail είναι εδώ

    Για όλους εσάς (εμάς) που αποσυντονίζεστε από τον αριθμό και το είδος των emails που λαμβάνετε καθημερινά στο inbox σας, το νέο Inbox του Gmail είναι εδώ, όπως είχε διαρρεύσει μερικές μέρες πριν. Το νέο inbox του Gmail, τόσο για το desktop, όσο και για την κινητή σας συσκευή, έχει ένα νέο σύστημα αυτοοργάνωσης.

    inbox google

    Στο desktop, το νέο inbox ομαδοποιεί τα mail σας σε κατηγορίες, οι οποίες εμφανίζονται σε διαφορετικά tabs. Τα tabs αυτά εμφανίζονται στην πάνω μπάρα, πάνω από τα emails δηλαδή, εσείς επιλέγετε τις κατηγορίες που θέλετε να υπάρχουν στα tabs και το inbox σας «ομαδοποιεί» την εισερχόμενη αλληλογραφία σας που μπορείτε να επιλέξετε να βλέπετε οργανωμένα. Είτε αυτή αφορά τις αλληλεπιδράσεις σας στο Google+ και τα άλλα κοινωνικά δίκτυα, είτε αφορά προσφορές, είτε τα σημαντικά emails από τους σημαντικούς σας ανθρώπους. Την ομαδοποίηση, καθώς και τον αριθμό των κατηγοριών ή τους αποστολείς σε κάθε κατηγορία, θα τα επιλέξετε εσείς.

    desktop

    Στη εφαρμογή Gmail για Android 4.0 και άνω, όπως και για iPhone και iPad, όταν την ανοίγετε, το πρώτο πράγμα που θα βλέπετε είναι το tab Primary. Όλα εκείνα τα emails δηλαδή, τους αποστολείς των οποίων έχετε επιλέξει ως σημαντικούς. Τα υπόλοιπα tabs θα είναι διαθέσιμα μέσα στη ροή ενοποιημένα, ή θα είναι προσβάσιμα με ένα απλό slide.

    apps

    Φυσικά και αν δεν σας αρέσει το νέο Inbox θα έχετε την επιλογή να επιστρέψετε στο παλιότερο ή οποιοδήποτε inbox έχετε επιλέξει εσείς και θα δείτε το Gmail σας να αλλάζει σταδιακά, μέσα στις επόμενες μέρες. Για τους early adopters όπως εμείς, που θέλετε να κάνετε τα πράγματα λίγο πιο γρήγορα, ρίχνετε αραιά και πού μία ματιά στο εικονίδιο των ρυθμίσεων στο Inbox σας (την τροχαλία). Κάποια στιγμή από τις πολλές που θα το πατήσετε, θα δείτε την ένδειξη Configure Inbox, όπου θα μπορείτε να κάνετε άμεσα την αλλαγή στο νέο Inbox του Gmail

    Δείτε το video

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles