15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Νέο iMac All-in-One desktop από την Apple!

    Η Apple ανακοίνωσε ένα νέο iMac (entry-level) μοντέλο που ανήκει στην κατηγορία των All-in-One desktops και το οποίο θα κοστίζει 200 δολάρια λιγότερα από την αρχική τιμή που φέρει το αμέσως προηγούμενο μοντέλο που ανήκει στη συγκεκριμένη οικογένεια. Σύμφωνα με τους υπευθύνους της Apple, το μικρό All-in-One desktop από σήμερα θα στοιχίζει 1099 δολάρια στην αμερικανική αγορά.  iMac_1

    Από άποψη τεχνικών χαρακτηριστικών το entry μοντέλο της οικογένειας των iMac βασίζεται σε έναν επεξεργαστή Intel Core i5, ο οποίος τρέχει στα 1.4GHz, διαθέτει οθόνη 21.5 ιντσών, 8GB μνήμης και σκληρό δίσκο με χωρητικότητα στα 500GB. Με το νέο iMac ουσιαστικά δημιουργείται η δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό, ώστε να μπορέσει να έρθει πιο κοντά με τα iMac που εντάσσονται στην μεσαία κατηγορία, καθώς με 200 δολάρια παραπάνω (1299), θα μπορεί να αποκτήσει το iMac με CPU Core i5 στα 2.7GHZ. Σε γενικές γραμμές, μόνο ως θετική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η συγκεκριμένη εξέλιξη από την μεριά της Apple, καθώς το νέο iMac, σίγουρα θα βοηθήσει τον κολοσσό του computing στο να ανταγωνιστεί εταιρείες όπως η Lenovo και η HP, οι οποίες και αυτές δίνουν βάση σε μοντέλα με παρόμοια All-in-One φιλοσοφία.

    iMac_2

    Συνολικά, πάντως με εξαίρεση τη μικρή αλλαγή στα tech specs το νέο iMac δεν θα προσφέρει κάτι διαφορετικό σε επίπεδο design, λειτουργιών και φιλοσοφίας.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles