21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Νέο Nexus tablet με οθόνη 8.9 ιντσών ετοιμάζει η HTC (φήμες);

    Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες η HTC επιχειρεί να ισχυροποιήσει την παρουσία της στο χώρο των high-end tablets, καθώς εδώ και καιρό έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη ενός νέου Nexus tablet, το οποίο αυτή τη στιγμή φέρει την κωδική ονομασία Volantis.

    Nexus tablet

    Σύμφωνα με τα tech specs που έχουν διαρρεύσει το νέο Nexus tablet της HTC θα διαθέτει display 8.9 ιντσών, το οποίο θα βγάζει ανάλυση στα 2048×1440 pixels, με πυκνότητα pixel στα 281ppi. Στη καρδιά του Volantis θα χτυπάει ένας 64-bit επεξεργαστής Tegra K1, ο οποίος θα συνοδεύεται από 2GB RAM. Όσον αφορά, τον αποθηκευτικό χώρο οι φήμες αναφέρουν ότι θα υπάρχουν δύο options, η μία στα 16GB και ή άλλη στα 32GB, ενώ σε επίπεδο κάμερας το νέο Nexus tablet θα διαθέτει κύριο αισθητήρα στα 8MP και εμπρόσθια κάμερα στα 3MP. Σε ότι έχει να κάνει με την εξωτερική εμφάνιση του νέου Nexus tablet, εδώ αναφέρεται ότι η συσκευή θα ακολουθεί τη παραδοσιακή φιλοσοφία της HTC με πολύ λεπτό περίβλημα κατασκευασμένο από αλουμίνιο και ηχεία στο μπροστινό τμήμα του tablet. Όσον αφόρα το κόστος του Volantis, η έκδοση των 16GB αναμένεται να στοιχίζει περίπου στα 399 δολάρια, ενώ αυτή των 32GB θα είναι 100 ευρώ ακριβότερη.

    Αναμφίβολα, αυτή τη στιγμή ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει το νέο Nexus tablet της HTC και θα πρέπει να κάνουμε υπομονή για να δούμε εάν τελικά θα υπάρξει μία επίσημη ανακοίνωση. Εάν πάντως ευσταθούν οι φήμες, το νέο Nexus tablet της HTC ενδέχεται να κυκλοφορήσει στα τέλη του 2014.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles