21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο εργαλείο του Photoshop θα μπορεί να βελτιώνει τις «κουνημένες» φωτογραφίες

    Πόσες φορές έχετε δει το πιο απίθανο καρέ στην οθόνη του smartphone σας και μόλις κάνετε το «κλικ» συνειδητοποιείτε ότι δεν είστε τρίποδο και το αντικείμενο της φωτογράφησής σας φαίνεται «κουνημένο»; Άπειρες; Ναι. Ε, ένα νέο χαρακτηριστικό θα υπάρχει σε λίγο στο Photoshop που θα ονομάζεται Camera Shake Reduction feature.

    Phtotoshop share reduction tool

    Είναι ένας λόγος για να κάνετε πάρτι, τόσο εσείς, όσο και οι επαγγελματίες φωτογράφοι. Σύμφωνα με τη Senior Photoshop Product Manager, Zorana Gee, το εργαλείο αυτό «επιτρέπει σε κάποιον να ξε-θολώνει μία εικόνα που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν χαμένη». Η Gee τονίζει ότι το Camera Shake Reduction λειτουργεί «εξαιρετικά για φωτογραφίες που έχουν ληφθεί σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού ή με χαμηλές ταχύτητες κλείστρου». Το χαρακτηριστικό αυτό θα μπορείτε να το βρείτε οι χρήστες του Photoshop στο μενού Filter.

    Πότε θα δούμε το Camera Shake Reduction στο Photoshop; Πιο συγκεκριμένες πληροφορίες και περισσότερα νέα χαρακτηριστικά, μάλλον θα ακούσουμε κατά την διάρκεια του Adobe Max, του ετήσιου συνεδρίου της Adobe για επαγγελματίες φωτογράφους και designers. Υπομονή. Εν τω μεταξύ, δείτε το teaser video που έδωσε στη δημοσιότητα η Adobe:

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles