24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Gareth Edwards. O σκηνοθέτης του Godzilla ετοιμάζει νέο Star Wars!

    Ο Gareth Edwards που σκηνοθέτησε πρόσφατα τη νέα version του Godzilla, ετοιμάζεται να κάτσει στη σκηνοθετική καρέκλα μίας ακόμα μεγάλης και ιστορικής κινηματογραφικής παραγωγής, συνδέοντας αυτή τη φορά το όνομα του με το σύμπαν του Star Wars. Ο διάσημος σκηνοθέτης επιλέχθηκε από τη Disney και τη Lucasfilm για να σκηνοθετήσει τη πρώτη από μία σειρά μεμονωμένων «original» παραγωγών που θα πηγάζουν από το σύμπαν του Star Wars.

    boba-fett-movie

    Το story της νέας ταινίας θα είναι ανεξάρτητο από το Episode VII, το οποίο ετοιμάζει αυτή τη στιγμή ο J.J. Abrams (εάν ονειρεύεστε να παίξετε στο νέο Star Wars ρίξτε μία ματιά εδώ) και θα επικεντρώνεται στις περιπέτειες ορισμένων εκ των πιο γνωστών και αγαπημένων ηρώων του σύμπαντος που οραματίστηκε πρώτος ο George Lucas (με τη λίστα να περιλαμβάνει ήρωες όπως ο Yoda, o Boba Fett, ο Han Solo κ.α.) Η νέα αυτή ανεξάρτητη παραγωγή αναμένεται να κυκλοφορήσει το Δεκέμβριο του 2016, ένα χρόνο ακριβώς μετά το Star Wars: Episode VII. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ποιος θα είναι ο βασικός ήρωας. Ο Gareth Edwards δείχνει να απολαμβάνει τη τεράστια επιτυχία του Godzilla, το οποίο την πρώτη ημέρα που βγήκε στις σκοτεινές αίθουσες συγκέντρωσε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 38.5 εκατομμυρίων δολαρίων. Πριν το Godzilla, ο Gareth Edwards είχε γίνει γνωστός στο κοινό με indie παραγωγές όπως το Monsters, στην οποία διετέλεσε σκηνοθέτης και ειδικός οπτικών εφέ.

    gareth-edwards

    Είναι εμφανές ότι η Disney θα εκμεταλλευτεί στο έπακρον το πανίσχυρο brand name που ακούει στο όνομα Star Wars, για αυτό και τα επόμενα χρόνια που θα έρθουν το μόνο σίγουρο είναι ότι θα δούμε πάρα πολλές ταινίες από το μακρινό γαλαξία του George Lucas.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles