19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Νέα παντοδύναμα gaming laptops της σειράς Blade από την Razer!

    Razer είναι μία εταιρεία που σίγουρα γνωρίζει καλά τις ανάγκες των gamers, για αυτό και η σειρά των gaming laptops της που ανήκουν στην οικογένεια Blade, δεν μπορεί παρά να είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να συνδυάζει «φορητό» χαρακτήρα με υψηλές επιδόσεις που μπορούν να καλύψουν τις αυξημένες ανάγκες των απαιτητικών gamers. Το πιο δυνατό χαρακτηριστικό όμως των νέων αναβαθμισμένων Razer Blade είναι ότι παρόλο που διαθέτουν πιο ανεπτυγμένο hardware έρχονται σε χαμηλότερη τιμή σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα της δημοφιλούς σειράς.

    Razer Blade 1

    Έτσι λοιπόν, οι φανατικοί gamers θα βρουν στο εσωτερικό των νέων Blade, CPUs έκτης γενιάς Intel Core i7 μαζί με κάρτες γραφικών GeForce GTX 970M της Nvidia (η οποία φέρει 6GB VRAM), ενώ φυσικά όλα τα νέα gaming laptops της σειράς Blade υποστηρίζουν SSD σκληρούς δίσκους, Wireless Wi-Fi 802.11 ac και 16GB γρήγορης DDR4 dual-channel RAM. Επιπλέον, όλα τα αναβαθμισμένα Blade διαθέτουν QHD+ display με ανάλυση στα 3200×1800 pixels και διαθέτουν αυτόνομα Backlit RGB πλήκτρα που βασίζονται στην τεχνολογία Chroma της Razer, προσφέροντας άπειρες επιλογές χρωμάτων στους gamers.

    Razer Blade 2

    Ήδη έχουν ξεκινήσει οι προ-παραγγελίες στο RazerStore.com και υπαρχει μία αισθητή μείωση στην τιμή, καθώς τα νέα Blade εκκινούν από τα 1.999$, ενώ τα προηγούμενα μοντέλα της σειράς ξεκινούσαν από τα 2.399$. Τα πρώτα updated Razer Blade θα φτάσουν στα χέρια των gamers που θα τα προ-παραγγείλουν μέσα στον Απρίλιο.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles