16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Android 6.0 Marshmallow ROM για το Nexus 4!

    Το Android 6.0 Marshmallow έχει ήδη κυκλοφορήσει και βρίσκεται σε κάποια Nexus smartphones. Το απολαμβάνουμε, εδώ και λίγες μέρες, στο Nexus 5 μας, ωστόσο τα νέα θέλουν την Google να μην αναβαθμίζει το ελαφρώς παλαιότερο Nexus 4. Κι όμως οι κάτοχοί του που θέλουν να λάβουν το “δώρο” του update στη συσκευή τους και να δοκιμάσουν και αυτοί τις “χάρες” του Marshmallow, τώρα μπορούν να το κάνουν.

    marshmallow

    Η Android developer community δεν έχασε την ευκαιρία, έτσι κυκλοφόρησε μία Nexus 4 Marshmallow ROM την οποία διαθέτει ο Dmitry Grinberg και μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

    Αξίζει να σημειώσουμε ότι υποστηρίζει μέχρι και LTE, ένα χαρακτηριστικό που ήταν παρόν στο Nexus 4, ωστόσο έως τώρα μπορούσε να ενεργοποιηθεί μόνο με software tricks.

    Φυσικά, αν προχωρήσετε σε αυτό το update, πρέπει να γνωρίζετε ότι δε θα έχετε κατόπιν κάποια επίσημη υποστήριξη από την Google και πιθανώς να αντιμετωπίσετε κάποια ζητήματα ή bugs, προς το παρόν, τα οποία θα διορθωθούν σε μελλοντικές κυκλοφορίες. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη δυνατή λύση για όσους κατόχους του Nexus 4 θέλουν το Marshmallow στη συσκευή τους. Η επόμενη καλύτερη; Καμία άλλη, παρά η αγορά μίας νέας συσκευής.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles