17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Nexus 5 και Android KitKat 4.4 σε νέα επίσημα press renderings

    Ένα από τα “χειρότερα κρυμμένα μυστικά” της Google αποδεικνύεται το Nexus 5, για το οποίο οι δεκάδες διαρροές των προηγούμενων μηνών μας έχουν κάνει να μην έχουμε γι’ αυτό σχεδόν καμία απορία αναπάντητη.

    nexus-5-telus

    Και ενώ η συσκευή έχει σχεδόν “κλειδώσει” για ανακοίνωση μέσα στον Οκτώβριο, τώρα βλέπουμε online και κάποια επίσημα press renderings αυτής, που φαίνεται ότι προέρχονται από τον Καναδό provider Telus.

    Από τη φωτό διαπιστώνουμε και μικρές αλλαγές που αφορούν το Android 4.4, όπως το “καθαρό” notification bar, καθώς και κάποιες σχεδιαστικές παρεμβάσεις στα εικονίδια των εφαρμογών (όπως σε αυτό της κάμερας), αλλά και στο icon “φακέλου” για τα apps. Βλέπουμε επίσης πως η εφαρμογή των hangouts έχει αντικαταστήσει αυτή του messenger, κάτι που σημαίνει ότι ίσως δεν υπάρχει ξεχωριστό app για τα SMS στη νέα έκδοση του Android.

    Εκείνο που περιμένουμε τώρα, πέρα από τα hints της Google περί της ημερομηνίας ανακοίνωσης, είναι το επίσημο λανσάρισμα συσκευής και λειτουργικού. Όπως και να έχει, δε θα αργήσουν πολύ ακόμη…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles