20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Compact κιάλια zoom aculon T11 από τη Nikon σε γυαλιστερό μπλε και αθλητικό λευκό

    [Δ.Τ] Και ενώ η επιτυχία των ACULON T11 δεν είναι θέμα γούστου, η νέα χρωματική επιλογή οπωσδήποτε είναι. Διαθέσιμα πλέον σε γυαλιστερό μπλε και σε αθλητικό λευκό, τα κιάλια υψηλής απόδοσης ACULON T11 είναι compact και κομψά.

    nikon aculon

    Από την πρώτη κυκλοφορία τους το 2012, τα compact κιάλια zoom της Nikon έχουν διακριθεί ιδιαίτερα για την εξαιρετική οπτική τους απόδοση και τις πεντακάθαρες εικόνες. Όλοι οι φακοί και τα πρίσματα έχουν επιστρώσεις πολλαπλών στρώσεων. Ένας άλλος λόγος για την υψηλή δημοτικότητα των ACULON T11 είναι ο μοναδικός μοχλός zoom που καθιστά τη μεγέθυνση και τη σμίκρυνση (8-24x) εξαιρετικά ομαλή και εύκολη. Στην πραγματικότητα, τα compact ACULON T11 της Nikon διαθέτουν το μεγαλύτερο εύρος zoom και την ισχυρότερη μεγέθυνση της κατηγορίας τους. Τα ελαστικά προσοφθάλμια περιστρεφόμενου και συρόμενου τύπου διευκολύνουν την τοποθέτησή τους στη σωστή απόσταση από τα μάτια.

    Εξαιρετικά άνετα και ελαφριά, τα κιάλια ACULON T11 έχουν αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο διότι είναι ιδανικά για κάθε ψυχαγωγική δραστηριότητα, από παρακολούθηση σπορ, μέχρι υπαίθριες εκδηλώσεις και ταξίδια διακοπών.

    Τα ACULON T11 είναι πλέον διαθέσιμα σε πέντε χρώματα: μαύρο, ασημί, κόκκινο, γυαλιστερό μπλε και αθλητικό λευκό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles