16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Nokia 8210. Η νούμερο ένα επιλογή των… dealers ναρκωτικών ουσιών!

    Το Nokia 8210 κυκλοφόρησε πρώτη φορά το 1999 και αποτέλεσε μία state-of-the art συσκευή για τα δεδομένα της εποχής της, καθώς προσέφερε μία σειρά από λειτουργίες και τεχνικά χαρακτηριστικά που θεωρούνταν τότε πολύ εξελιγμένα. Πλέον, το Nokia 8210 θα το βρείτε να εκτίθεται σε κάποιο μουσείο με παλαιά προϊόντα τεχνολογίας, όμως όσο και εάν σας φαίνεται απίστευτο, το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει παρατηρηθεί μεγάλη ζήτηση για το εν λόγω “αρχαίο” κινητό της Nokia!

    Nokia_8210_in_light_cover

    Όχι δεν πρόκειται για συλλέκτες ή για φανατικούς λάτρεις των παραδοσιακών κινητών, καθώς η αυξημένη ζήτηση της συγκεκριμένης συσκευής παρατηρείται αποκλειστικά στις κακόφημες συνοικίες του Λονδίνου. O λόγος βέβαια είναι φαινομενικά απλός, καθώς οι dealers ναρκωτικών ουσιών αναζητούν ασφαλείς συσκευές κινητής τηλεφωνίας που θα τους βοηθήσουν να πραγματοποιήσουν άφοβα τις παράνομες συνδιαλλαγές τους. Σύμφωνα με τις αρχές, τo Nokia 8210 είναι τέλειο για παράνομες δραστηριότητες αυτού του τύπου, καθώς χωρίς Wi-Fi, GPS και άλλες μοντέρνες τεχνολογίες που φέρουν όλα τα σύγχρονα smartphones είναι σχεδόν αδύνατο να εντοπιστεί από τους αστυνομικούς. Επιπλέον, η λειτουργία υπερύθρων, το καθιστούν ιδανικό για την γρήγορη μεταφορά αρχείων και δεδομένων που ενδεχομένως να σχετίζονται με τον συντονισμό παράνομων ενεργειών. Μάλιστα, ένας ιδιοκτήτης καταστήματος συσκευών κινητής τηλεφωνίας με έδρα το Soho, αναφέρει ότι είναι σύνηθες να του ζητούν το Nokia 8210 και άλλα παμπάλαια κινητά, ενώ είναι τόσο μεγάλη η «φήμη» του συγκεκριμένου μοντέλου της Nokia που έχει συμβεί χρήστης να ανταλλάσσει το 8210 του, για να εξασφαλίσει τη δόση του!

    Τελικά, από τα παραπάνω μπορούμε να συμπεράνουμε ένα πράγμα… οι συσκευές της Nokia όσο χρόνια και εάν περάσουν, εξακολουθούν και παραμένουν χρήσιμες και λειτουργικές (αν και βέβαια από ότι αποδεικνύεται στην παραπάνω περίπτωση, όχι πάντα για τους καλύτερους λόγους)!      

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles