15.1 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Nokia C1. Διαρροή-έκπληξη για νέο… Android smartphone από τους Φινλανδούς!

    Μπορεί η Nokia να μας ξάφνιασε με την ανακοίνωση του Android tablet της (Nokia N1) πριν λίγο καιρό, της πρώτης consumer πρότασης της εταιρείας μετά την εξαγορά του τμήματος συσκευών και υπηρεσιών της από τη Microsoft, τώρα ωστόσο μία νέα διαρροή μας ξαφνιάζει ακόμη περισσότερο. Πρόκειται για ένα smartphone με την ονομασία Nokia C1, που, σύμφωνα με την πηγή, ίσως είναι το πρώτο Android smartphone στην μετά Microsoft εποχή για τους Φινλανδούς.

    nokia-c1-leaked

    Το πρόβλημα είναι ότι, σύμφωνα με ρήτρα που έχει υπογράψει η Nokia, απαγορεύεται να κατασκευάσει τα δικά της smartphones έως το 2016, ωστόσο στη συγκεκριμένη περίπτωση το πρόβλημα ίσως λυθεί με τη βοήθεια ενός… άλλου κατασκευαστή. Η νέα Nokia, έτσι κι αλλιώς, δεν κατασκευάζει τα προϊόντα της, απλά τα σχεδιάζει και βάζει το όνομά της σ’ αυτά και στην περίπτωση του tablet Nokia N1, για παράδειγμα, κατασκευάστρια ήταν η Foxconn.

    Το Nokia C1, τώρα, αν ισχύσουν οι διαρροές, θα έρθει με 5ιντση οθόνη, chipset της Intel, 2GB RAM, 32GB αποθηκευτικού χώρου και κάμερες 8 και 5MPixels καθώς και τον Nokia Z Launcher. Φυσικά, δεν έχουμε κάποια επίσημη επιβεβαίωση ότι θα δούμε μία τέτοια συσκευή -και ειδικότερα πριν τα τέλη του 2016– από τη Nokia, αλλά σε κάθε περίπτωση η εν λόγω φήμη έχει το ξεχωριστό ενδιαφέρον της…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles