24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Η Nokia έχει στα σκαριά το EOS, το “Catwalk” αλλά και ένα phablet!

    Η Nokia έχει εδώ και λίγο καιρό παρουσιάσει μία πλήρη γκάμα από smartphones της σειράς Lumia, από το entry-level τμήμα της αγοράς έως το high-end. Παρόλα αυτά, οι Financial Times λένε ότι η Φινλανδική εταιρεία αναμένεται να επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της παρουσιάζοντας ένα phablet.

    Οι πηγές των Financial Times αναφέρουν ότι το phablet της Nokia θα διαθέτει διαστάσεις παρόμοιες με το Galaxy Note II της Samsung, και θα διαθέτει εξελιγμένα χαρακτηριστικά. Λογικά, η εταιρεία θα επιλέξει οθόνη άνω των 5 ιντσών με ανάλυση τουλάχιστον 1080p και η αναμενόμενη αναβάθμιση των Windows Phone, που παρέχει υποστήριξη σε οθόνες 5 ιντσών με ανάλυση 1080p ή μεγαλύτερη έρχεται πάνω στην ώρα.

    nokia lumia phablet

    Οι ίδιες πηγές αποκάλυψαν επίσης και ορισμένα στοιχεία για το Nokia EOS, το “μυθικό” handset της Nokia που θα αντικαταστήσει το 808 PureView, και που σύμφωνα με τους Financial Times, αναμένεται να ενσωματώνει 41 MPixels αισθητήρα, λειτουργικό σύστημα Windows Phone 8 και θα βασίζεται στο Snapdragon 800 SoC. Η εταιρεία επίσης έχει στόχο να παρουσιάσει μία βελτιωμένη έκδοση του Lumia 920, το οποίο δεν αποκλείεται να είναι το Nokia “Catwalk“. Πάντως η εταιρεία σχεδιάζει και μία πιο οικονομική έκδοση του Lumia 920 (ίσως το Lumia 910;).

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles