21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Οι HERE χάρτες της Nokia διαθέσιμοι σε όλες τις Android συσκευές!

    Η Nokia είχε ανακοινώσει στα τέλη του φετινού καλοκαιριού τη διάθεση των HERE maps σε Samsung συσκευές με Android λειτουργικό, και πιο συγκεκριμένα στη σειρά συσκευών Galaxy. Αυτό ήταν και το πρώτο άνοιγμα της εφαρμογής προς το λειτουργικό Android. Μετά τη μεγάλη ζήτηση, όπως αναφέρει η ομάδα της εφαρμογής, η Nokia αποφάσισε να διαθέσει την εφαρμογή σε όλες τις Android συσκευές!

    Nokia HERE maps for Android

    Το αρχείο εγκατάστασης της εφαρμογής βρίσκεται online για όσους επιθυμείτε να δοκιμάσετε τους χάρτες. Θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας πως η εφαρμογή λειτουργεί σε συσκευές με Android 4.1 και άνω, και για καλύτερα αποτελέσματα θα πρέπει να υπάρχει τουλάχιστον 1 GB RAM και οθόνη μεταξύ 4 και 6 ιντσών.

    Αφού κατεβάσετε την εφαρμογή στην Android συσκευή σας ή την περάσετε από τον υπολογιστή στην κινητή συσκευή σας, θα χρειαστεί να βρείτε και να τρέξετε το αρχείο εγκατάστασης HERE_beta_175.apk με χρήση κάποιας File Explorer εφαρμογής. Τέλος, θα πρέπει πριν την εγκατάσταση να έχετε επιλέξει την επιλογή για εγκατάσταση εφαρμογών από άγνωστες πηγές μέσα από τις ρυθμίσεις του Android.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles