21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    H Nokia αναζητά συνεργάτη για να επιστρέψει στο χώρο των smartphones

    Εδώ και καιρό, η Nokia μάς προετοιμάζει για την επιστροφή της στο χώρο των smartphones, με ένα “διαφορετικό” τρόπο ωστόσο σε σχέση με τη δραστηριοποίηση της εταιρείας στην εποχή πριν την εξαγορά του τμήματος συσκευών και υπηρεσιών της από τη Microsoft.

    nokia

    Σε σχετική δημοσίευση στο site της εταιρείας, ο Rober Morlino της Nokia Technologies σημειώνει ότι η φινλανδική εταιρεία σκοπεύει να επιστρέψει στην κατασκευή τηλεφώνων και αναζητά συνεργάτη γι’ αυτό, ο οποίος θα αναλάβει την κατασκευή, τις πωλήσεις, το marketing και την υποστήριξη πελατών για τις συσκευές. Η Nokia, από την άλλη πλευρά, θα ασχοληθεί με το design και την τεχνολογία πίσω από αυτές.

    Πρόκειται, όπως έχουμε αναφέρει και άλλες φορές, για παρόμοια πορεία ανάπτυξης συσκευών, όπως αυτή που χρησιμοποίησε η Nokia στην κατασκευή του Android tablet N1.

    Βεβαίως, το νωρίτερο που η Nokia μπορεί να διαθέσει μία συσκευή στην αγορά είναι το τελευταίο τρίμηνο του 2016, καθώς τότε λήγει το σχετικό “εμπάργκο” που υπάρχει ως αποτέλεσμα της συμφωνίας της με τη Microsoft.

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles