16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Nokia Lumia 900: Ανακοινώθηκε επίσημα το “μεγάλο” Windows Phone των Φινλανδών

    [CES 2012]
    Η μεγάλη έκθεση του Las Vegas έφερε επίσημα στη δημοσιότητα και νέο Windows Phone της Nokia που τρέχει με LTE ταχύτητες.

    Το Lumia 900, για το οποίο έτσι κι αλλιώς είχαν διαρρεύσει τα περισσότερα χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνει τις φήμες που το ήθελαν να είναι ένα “μεγενθυμένο” Lumia 800, όσον αφορά το design του. Η AMOLED οθόνη της συσκευής φτάνει πλέον τις 4.3 ίντσες, ενώ διαθέτει επιπλέον single-core επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon στο 1.4GHz, RAM 512MB, κάμερα 8MPixels με οπτικά μέρη από την Carl Zeiss, dual LED flash και video 720p, ενσωματωμένη μνήμη 16GB και μπαταρία 1840mAh. Το λειτουργικό της συσκευής είναι, φυσικά, Windows Phone στην έκδοση Mango.

    Το Nokia Lumia 900 θα διατεθεί σε αυτή τη φάση αποκλειστικά για την αμερικανική αγορά και το LTE δίκτυο της AT&T (σε γαλάζιο και μαύρο χρώμα), ενώ, σύμφωνα με όσα δήλωσε η Stephen Elop, θα υποστηριχθεί από μία τεράστια διαφημιστική καμπάνια, καθώς και συμφωνίες για αποκλειστικές εφαρμογές. Ενδεχομένως, πάντως, αργότερα να διασχίσει και τον Ατλαντικό, ελπίζουμε μαζί με τις ταχύτητες των δικτύων LTE.

    Related Articles

    4 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles