21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Nokia Lumia 920: Επίσημη πρεμιέρα για την Windows Phone 8 συσκευή που θα “απογειώσει” το λειτουργικό

    Είναι επίσημη! Η συσκευή που θα “στηρίξει στους ώμους της” όσο καμία άλλη τη νέα έκδοση του λειτουργικού της Microsoft, Windows Phone 8, ανακοινώθηκε επίσημα στο πλαίσιο του πολυαναμενόμενου event της Nokia και της Microsoft σήμερα στη Νέα Υόρκη.

    Το Nokia Lumia 920 διαθέτει οθόνη 4,5 ιντσών ανάλυσης 1280×768 pixels, την οποία η εταιρεία αποκαλεί “PureMotion HD+” -αναφέροντας ότι είναι η πιο καινοτόμα οθόνη smartphone που υπάρχει με ανάλυση “καλύτερη από HD”- ενώ διαθέτει Gorilla Glass και δυνατότητα χρήσης ακόμη και με γάντια. Η συσκευή έχει ακόμη διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 στο 1.5GHz, μνήμη 1GB, αποθηκευτικό χώρο 32GB και κάμερα 8,7MPixels με οπτικά μέρη Carl Zeiss, auto-focus και τεχνολογία “PureView” -την οποία είχαμε γνωρίσει για πρώτη φορά στο Nokia 808 των 41MPixels- αλλά και εμπρόσθια κάμερα 1.3MPixels. Διαθέτει ακόμη υποστήριξη NFC, ενώ η μπαταρία της φτάνει τα 2.000mAh. Το Nokia Lumia 920 υποστηρίζει επιπλέον την Augmented Reality εφαρμογή πλοήγησης City Lens.

    Σημαντική καινοτομία για τη νέα συσκευή αποτελεί η δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, με την εταιρεία να διαθέτει τα δικά της accessories, συμπεριλαμβανομένου ενός plastic mat και ενός ειδικού μαξιλαριού με το brand Fatboy. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αφήνετε το smartphone πάνω στην επιφάνεια κι αυτό θα γεμίζει ενέργεια, χωρίς να πρέπει να μπλέκεστε με καλώδια. Το κινητό, όμως, θα είναι συμβατό και με το πρότυπο Qi, ώστε στο μέλλον να μπορείτε να το φορτίζετε ακόμη και σε δημόσιους χώρους.

    Το νέο Nokia Lumia 920 με Windows Phone 8 θα είναι διαθέσιμο σε κόκκινο, κίτρινο, άσπρο, μαύρο και γκρι χρώμα, ενώ αναμένεται να βρίσκεται στην αγορά μέσα στο τέταρτο τρίμηνο του έτους. Στοιχεία για την τιμή του δεν ανακοινώθηκαν κατά τη διάρκεια του event.

    Related Articles

    18 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles