24.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Ωπ! Αυτό είναι το Nokia Catwalk, φτιαγμένο από αλουμίνιο;

    Catwalk

    Δύο φωτογραφίες έχουν κυκλοφορήσει στο Baidu από εχθές και μοιάζουν να είναι από τον διάδοχο του Lumia 920, ο οποίος θα έχει το κωδικό όνομα Catwalk. Το Nokia Catwalk, (αν είναι αυτό) θα είναι φτιαγμένο από αλουμίνιο, τουλάχιστον το frame του, γιατί όπως φαίνεται στη φωτογραφία, η πλάτη θα είναι φτιαγμένη από πλαστικό. Ίσως έτσι επιβεβαιώνονται και οι φήμες που θέλουν το Catwalk να είναι ελαφρύτερο από το Lumia 920 κατά 50 ολόκληρα γραμμάρια.

    Catwalk 2

    Από τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει και βλέπετε εδώ (για τις οποίες το WPCentral είναι σίγουρο 10/10 ότι είναι «αληθινές»), φαίνεται πως η συσκευή θα υποστηρίζει την τεχνολογία της ασύρματης φόρτισης της Nokia, αλλά φαίνεται επίσης πως η θύρα microUSB έχει μεταφερθεί στην πάνω μεριά του τηλεφώνου. Στην πλάτη επίσης βλέπουμε το εξόγκωμα που φιλοξενεί την κάμερα της συσκευής, εξόγκωμα που μάλλον θα βλέπουμε όλο και πιο συχνά στις συσκευές της Nokia από τώρα κι έπειτα, στην προσπάθειά της να κάνει πιο ελαφριά και πιο λεπτά τηλέφωνα.

    Είτε είναι αυτό το Catwalk, είτε όχι, οι φήμες θέλουν τη συσκευή να διαθέτει οθόνη στια 4,5 ίντσες, διπύρηνο επεξεργαστή χρονισμένο στα 1,5GHz, 16GB μνήμης και 2000mAh μπαταρία. Και εικάζεται επίσης πως είναι μία συσκευή που θα ανακοινωθεί στα μέσα του επόμενου μήνα.

    Μας αρέσει η ιδέα να δούμε λίγο πιο ελαφριές συσκευές από τη Nokia. Εσάς;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles