21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ξεκινά το rebranding: Η Nokia γίνεται… Microsoft Lumia

    Είχαμε διαβάσει για το εσωτερικό έγγραφο που είχε διαρρεύσει και αποκάλυπτε ότι η Microsoft θα σταματήσει να χρησιμοποιεί το brand της Nokia στις συσκευές της και να που έρχεται η ώρα να συμβεί αυτό. Το rebranding, λοιπόν ξεκινάει, με δυναμικό τρόπο και, ήδη, Facebook σελίδες της Nokia (μεταξύ των οποίων και η ελληνική) καθώς και άλλοι social media λογαριασμοί της, έχουν δημοσιεύσει την πληροφορία ότι, σε μερικές ημέρες, θα αλλάξουν το όνομα τους σε… Microsoft Lumia.

    microsoft lumia

    Ήδη, το προηγούμενο διάστημα είχαμε τα πρώτα δείγματα της… μετάβασης, καθώς κάποιες σελίδες της Nokia έγιναν σιωπηλά redirected στο Microsoft.com, ενώ η εταιρεία χρησιμοποιούσε αρκετά το brand Lumia στις ανακοινώσεις και τις διαφημίσεις της, χωρίς να δίνει βαρύτητα σε αυτό της Nokia.

    Το Microsoft Lumia φαίνεται ότι θα υιοθετηθεί συνολικά στις συσκευές της εταιρείας, ενώ το brand της Nokia θα παραμείνει φυσικά στη… Φινλανδία και στο κομμάτι της εταιρείας που δεν έχει εξαγοραστεί από τη Microsoft. Ως μέρος της συμφωνίας της με την αμερικανική εταιρεία, βέβαια, δε θα κατασκευάσει νέα κινητά τηλέφωνα για αρκετά χρόνια ακόμη.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles