20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Nokia Normandy. Είναι δυνατόν να ετοιμάζει… Android phone η Nokia;

    Αν η ανάλυση που διαβάσαμε χθες στο digitallife.gr σχετικά με τη συγχώνευση Microsoft και Apple προκαλεί… έκπληξη, το ίδιο ίσως συμβαίνει και με τις πληροφορίες που θέλουν τη Nokia να ετοιμάζει (ακόμη και σήμερα) ένα… Android phone. Ναι, καλά διαβάσατε. Android!

    Nokia Normandy

    Η φωτογραφία που βλέπετε απεικονίζει το Nokia Normandy και προέρχεται από διαρροή του γνώριμου @evleaks. Να όμως που κάποιοι ισχυρίζονται ότι αυτό είναι το πρώτο Android smartphone του Φινλανδού κατασκευαστή, παρά το γεγονός ότι έχει εξαγοραστεί από τη Microsoft.

    Τo Nokia Normandy είναι, σύμφωνα με τις έως τώρα φήμες, ένα low-end μοντέλο (στη λογική της σειράς Asha) που ετοιμάζει η εταιρεία, όπως όμως διαβάζουμε στο “The Verge”, ενδέχεται να ενσωματώνει μία ειδικά προσαρμοσμένη “forked” έκδοση του Android, με παρόμοια λογική με αυτή που ακολουθεί η Amazon στη σειρά Kindle Fire. Οι πληροφορίες του site προχωρούν ακόμη περισσότερο, αναφέροντας πως το Normandy ενσωματώνει Android εφαρμογές, όπως π.χ. το Skype, ενώ ενδέχεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2014.

    Βέβαια, με δεδομένη την ολοκλήρωση της συμφωνίας της Nokia με τη Microsoft, φανταζόμαστε ότι η δεύτερη δε θα επιτρέψει κάποιο σχετικό λανσάρισμα από τους Φινλανδούς, αν ωστόσο κάτι τέτοιο συμβεί, τότε η αλήθεια είναι πως όλα μπορούμε να τα περιμένουμε από τον κόσμο της τεχνολογίας, ακόμη και τη… “συγχώνευση” στην οποία αναφερθήκαμε στην αρχή του άρθρου. Οκ… ξέρουμε… το παρατραβάμε.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles