23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Τα αλλάζει τώρα η Nokia… Θα κυκλοφορήσουμε νέα smartphones το 2016!

    Σήριαλ έχει γίνει το αν η Nokia (το κομμάτι της εταιρείας που έχει απομείνει μετά την εξαγορά του τμήματος συσκευών και υπηρεσιών της εταιρείας από τη Microsoft) θα επιστρέψει στην αγορά των smartphones. Η εταιρεία έχει διαψεύσει έως τώρα δύο φορές κάτι τέτοιο, μία τον περασμένο χρόνο και μία τον περασμένο… Απρίλιο, τώρα ωστόσο φαίνεται ότι έχουμε μία διαφορετική δήλωση από τον CEO της, Rajeev Suri.

    nokia-ceo-rajeev-suri

    Ποια είναι αυτή; Ότι η εταιρεία έχει κάτι τέτοιο στα πλάνα της, ωστόσο πρέπει να σημειώσουμε το εξής. Η Nokia στην επανείσοδό της στα smartphones θα χρησιμοποιήσει την ίδια στρατηγική με αυτή που ακολούθησε στο λανσάρισμα του tablet της, Nokia N1. Θα σχεδιάσει δηλαδή τα νέα της smartphones, τα οποία ωστόσο θα κατασκευαστούν από μία άλλη εταιρεία (στην περίπτωση του N1, αυτή ήταν η Foxconn). Οι συσκευές θα έχουν το brand της Nokia, ενώ, πρέπει να διευκρινίσουμε ότι, λόγω των όρων που έχουν υπογραφεί με τη Microsoft, οι Φινλανδοί θα μπορούν να λανσάρουν smartphones μετά το δεύτερο εξάμηνο του 2016.

    Δεδομένου ότι το tablet N1 τρέχει Android υποθέτουμε ότι το μέλλον της Nokia στα smartphones θα “συμβαδίσει” με το λειτουργικό της Google. Για να δούμε τι θα δούμε…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles