15.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αυτή είναι η καλύτερη στιγμή για ένα τεχνολογικό συντάκτη: Η Βόρεια Κορέα, ανακοινώνει το πρώτο Android tablet της

    Εσείς αγοράζετε tablet για να σερφάρετε στο ίντερνετ, ή να αλληλεπιδράτε με τους φίλους σας στα κοινωνικά δίκτυα και να νιώθετε πολίτες του κόσμου, ε; Ε, ο μέγας ηγέτης της Βορείου Κορέας, ξέρει καλύτερα και «επέτρεψε» να κυκλοφορήσει το tablet το σωστό. Το Samjiyon:

    dprk-tablet-main

    Είναι Android, αλλά δεν υποστηρίζει οποιουδήποτε τύπου σύνδεση στο διαδίκτυο. Γιατί, κακά τα ψέματα. Έχει κανείς που ζει στη Βόρειο Κορέα ανάγκη να επικοινωνήσει με τον υπόλοιπο κόσμο; Όχι. Έχει ανάγκη να δει εικόνες από τον υπόλοιπο κόσμο; Πάλι όχι. Σύμφωνα με το Geekosystem, στο tablet αυτό, υπάρχουν preloaded εφαρμογές για όλα εκείνα που πρέπει να γνωρίζει ένας σωστός πολίτης της Βόρειας Κορέας, όπως πώς να στέκεται στην ουρά υποθέτουμε. Έχει όμως και παιχνίδια. Όλα κι όλα.

    Πέρα από το σαρκασμό όμως, θα θέλαμε να μάθουμε για το περισσότερα για το hardware της συσκευής, καθώς, το μόνο που φαίνεται από την παρουσίαση που έγινε σε μία έκθεση τεχνολογίας και προβλήθηκε από την Κρατική (φυσικά) Τηλεόραση, ήταν το γεγονός ότι η διαγώνιος της οθόνης του είναι στις 10 ίντσες, ενώ από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι το λειτουργικό είναι Android.

    nk1

    Πείτε μας, όχι πείτε μας. Αν ζούσατε σε ένα καθεστώς όπως αυτό της Βορείου Κορέας με τον επικό ηγέτη, δεν θα αισθανόσασταν περήφανος αν, παρά την δύσκολη καθημερινότητά σας ως πολίτης, θα είχατε στα χέρια σας (αν μπορούσατε να το πληρώσετε) ένα Android tablet που δεν συνδέεται στο διαδίκτυο; Ε;

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles