16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Το bezel-less ΖΤΕ Nubia Z11 κυκλοφορεί τον Σεπτέμβριο με τιμή στα 500 ευρώ! (IFA 2016)

    H ZTE είναι μία εταιρεία που παίζει δυνατά σε κάθε IFA, και φυσικά δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη φετινή έκθεση. Μία από τις σημαντικότερες ανακοινώσεις της γνωστής εταιρείας που ανήκει στην ελίτ των top κατασκευαστών είχε να κάνει με το ότι το ZTE Nubia Z11 ύστερ από το πετυχημένο του πέρασμα από την αγορά της Κίνας αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του στις ευρωπαϊκές αγορές τον Σεπτέμβριο με τιμή που θα ανέρχεται στα 500 ευρώ.

    ZTE Nubia Z11

    Το Nubia Z11 σίγουρα κατάφερε να κλέψει τις καρδιές των Κινέζων καταναλωτών με τα σχεδόν ανύπαρκτα bezels του και σίγουρα στόχος είναι να έχει ανάλογη πορεία και στην Ευρώπη. Το Z11 έρχεται με display στις 5.5 ίντσες που διακρίνεται για την υψηλή ευκρίνεια και για την καθαρότητα των χρωμάτων (φέρει ανάλυση στα 1080p και βασίζεται στην τεχνολογία aRC 2.0) και μάλιστα ξεχωρίζει για το εξωπραγματικό screen-to-body ratio, το οποίο φτάνει το 81%.

    ZTE Nubia Z11 (2)

    Πέραν όμως του display, η ZTE έχει κι άλλες εκπλήξεις για το Nubia Z11, καθώς οι υπεύθυνοι της κινεζικής εταιρείας ισχυρίζονται ότι η κάμερα του διαθέτει ποιότητα DSLR, ενώ παράλληλα βασίζεται σε σένσορα στα 1/2.8” με διάφραγμα f/2.0. Επιπλέον, υποστηρίζει Optical Image Stabilization (αναλογικό και ψηφιακό) με πλήθος από software-based διευκολύνσεις που σίγουρα κάνουν τη ζωή του εκάστοτε mobile φωτογράφου πιο απολαυστική.

    Όσον αφορά τον εσωτερικό του κόσμο, το Nubia Z11 θα έρχεται στην “απλή” έκδοση του με 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου, με τιμή στα 500 ευρώ, ενώ παράλληλα θα κυκλοφορήσει και μία πιο “ενισχυμένη” έκδοση με μνήμη στα 6GB, η οποία όμως θα κοστίζει 100 ευρώ παραπάνω.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles