18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο άνδρας που έκανε πρόταση γάμου μέσω Angry Βirds

    Η Melissa Swift από το Sydney της Αυστραλίας γνώριζε καλά την αδυναμία του αγαπημένου της, Ben Levi, στα Angry Birds. Δεν ξέρουμε, βέβαια, πόσο εύκολα θα μπορούσε να φανταστεί ότι με τη βοήθειά τους θα της έκανε πρόταση γάμου.

    Ο 30χρονος Levi, όπως αναφέρει η ίδια, έχει πραγματική μανία για το παιχνίδι της Rovio. Ακόμη κι όταν είναι ξαπλωμένοι στο κρεβάτι ή έξω για δείπνο με φίλους, δεν παραλείπει να συνεχίζει το παιχνίδι περνώντας μερικές πίστες στα Angry Birds.

    Σκέφτηκε, λοιπόν, ότι ο καλύτερος τρόπος για να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του είναι με τη βοήθεια του παιχνιδιού. Έτσι, επικοινώνησε με τη Roviο και, παρόλο που δεν περιμενε ανταπόκριση, η φινλανδική εταιρεία ικανοποίησε την επιθυμία του. Δημιούργησε μία customized έκδοση του παιχνιδιού, έτσι ο Ben, παρέα με ένα Samsung Galaxy tablet, οργάνωσε μία βραδιά με την αγαπημένη του σε ένα εστιατόριο, δίνοντας της να παίξει λίγο Angry Birds.

    marry-me-mel

    Προς έκπληξή της, όταν έφτασε στο επίπεδο 3 του παιχνιδιού, ένα “Marry me Mel” εμφανίστηκε στην οθόνη. Η Melissa φαίνεται πως ενθουσιάστηκε, αν κρίνουμε από την αντίδρασή της στο video που θα βρείτε στη σελίδα της Huffington Post εδώ καθώς κρυφές κάμερες κατέγραψαν τη μοναδική αυτή βραδιά για τα δύο παιδιά. Μάλιστα! Το είδαμε κι αυτό.

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles