21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Ο άνδρας που κατάπιε μία SD card για να γλυτώσει τη φυλακή…

    Για ποιο λόγο θα μπορούσε κάποιος να καταπιεί μία SD κάρτα; Στην περίπτωση ενός 55χρονου εκπαιδευτικού από την Osaka γιατί περιείχε φωτό που είχε τραβήξει… παράνομα.


    Ο Manabu Wakita βρισκόταν σε ένα κατάστημα anime στη συνοικία Den Den της ιαπωνικής πόλης, όταν κάποιοι υπεύθυνοι συνειδητοποίησαν ότι κάτι περίεργο συνέβαινε. Ο άνδρας φαίνεται ότι είχε λάβει, χωρίς την έγκρισή της, φωτογραφίες από τη φούστα μίας νεαρής κοπέλας, με μία φωτογραφική μηχανή μικρού μεγέθους. Όταν το προσωπικό τον κάλεσε για να δει τι συμβαίνει, κάποιος αντιλήφθηκε ότι εκείνος είχε βάλει την SD κάρτα της μηχανής στο… στόμα του και την κατάπιε – κι αυτό φυσικά για να μην ανακαλυφθούν οι “παράνομες” φωτογραφίες που είχε τραβήξει.

    Φαίνεται, όμως, πως το θέμα προχώρησε, η αστυνομία κατάφερε να ανακτήσει (χμμμ… μάλλον δε θέλουμε να μάθουμε λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς) την κάρτα και ο 55χρονος συνελήφθη. Τι να πούμε εμείς για όλα αυτά… Θα σχολιάσουμε μόνο ότι η Ιαπωνία (και σε δεύτερη φάση η Αμερική) μας προσφέρουν πάντα τις πιο “ιδιαίτερες” ειδήσεις. Και τους ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό…

    Πηγή: Kotaku

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles