11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Ο Andy Serkis θα βοηθήσει τον Mark “Hulk” Ruffalo στο Avengers: Age Of Ultron

    Ο Μark Ruffalo έχει αναγνωριστεί από τους περισσότερους ως εκείνος που έδωσε την καλύτερη ερμηνεία ως Hulk, αφήνοντας πολύ πίσω εκείνες των Eric Banna (Hulk, 2003) και Edward Norton (The Incredible Hulk, 2008) που δεν αδίκησαν τον χαρακτήρα της Marvel, αλλά δεν τον ανέδειξαν κιόλας. Ωστόσο ο Ruffalo, που ξεχώρισε στο ρόλο ενός από τους πλέον διάσημους αλλά και σύνθετους ήρωες της Marvel στο The Avengers, θέλει να γίνει ακόμα καλύτερος όταν πρασινίζει από τα νεύρα του. Γι’ αυτό και ζήτησε την βοήθεια του Andy Serkis.

    DAWN OF THE PLANET OF THE APES

    Ο Serkis θεωρείται ένας μάγος του motion capture και με την πρόκληση του Avengers: Age of Ultron να καταφθάνει σιγά σιγά, ο Ruffalo θέλησε να στραφεί στον πλέον ειδικό. Είναι γεγονός πως ο Ruffalo δεν “γεννήθηκε” μέσα στο action σινεμά και έχει συνδέσει το όνομά του κυρίως με δραματικούς και κωμικούς ρόλους. Σίγουρα χρειάζεται ένα χέρι βοηθείας για να βελτιώσει την επαφή του με το είδος, γι’ αυτό και ζήτησε από τον Serkis να του μάθει όλα τα μυστικά του motion capture, ένα κεφάλαιο που ο Serkis το παίζει στα δάχτυλα.
    Η υπερπολύτιμη συμβολή του στα Lord of the Rings, King Kong, The Adventures of Tintin, Rise of the Planet of the Apes μιλάει από μόνη της. Από το Gollum μέχρι τον Ceasar, ο άνθρωπος είναι ένα φαινόμενο και σίγουρα ο απόλυτα κατάλληλος για να βοηθήσει τον Ruffalo να ισορροπήσει ακόμα καλύτερα τον ανθρώπινο χαρακτήρα του Bruce Banner με την ασυγκράτητη ορμή του Hulk. Αυτή η κίνηση μόνο κέρδος θα αποφέρει στον Ruffalo.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles