14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Ο Ant-Man θα δείχνει κάπως έτσι…

    Το Comic-Con ξεκίνησε στο San Diego και οι αποκαλύψεις έχουν αρχίσει να διαδέχονται η μία την άλλη με τρελούς ρυθμούς. Μία απ’ αυτές ήταν και το πρώτο επίσημο poster του Ant-Man, της πολυαναμενόμενης ταινίας της Marvel, που το opening της έχει τοποθετηθεί, αν όλα πάνε καλά, τον Ιούλιο του 2015. 

    antmansdcc

    Μέχρι στιγμής η παραγωγή της έχει διάφορα σκαμπανεβάσματα, κυρίως όσο αφορά την αποχώρηση του original σκηνοθέτη Edgar Wright και την πρόσληψη του Peyton Reed, και την Marvel φυσικά να τονίζει πως όλα θα πάνε μία χαρά και δεν χρειάζεται να ανησυχεί κανείς.
    Στο poster περίοπτη θέση έχει ο Paul Rudd που κέρδισε τον πρωταγωνιστικό ρόλο, μία πρόκληση για τον ίδιο αφού τον έχουμε συνηθίσει σε πιο κωμικά πλαίσια, αλλά και ο Michael Douglas, με την παρουσία του να αποτελεί ένα δυνατό “hint” πως ίσως τον δούμε να ερμηνεύει τον αυθεντικό Ant-Man, τον Dr. Henry Pym, τον επιστήμονα που ανακαλύπτει την τεχνολογία που του επιτρέπει να αλλάζει το μέγεθος του σώματος του και να επικοινωνεί με τα μυρμήγκια. Τις γνώσεις του θα τις περάσει στον Scott Lang (Rudd), που ως νεότερος θα αναλάβει να… ιππεύσει τα μυρμήγκια!

    Ant-Man-Comic-Con-Poster

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles