19.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Ο άνθρωπος πίσω από το Loser.com, το… «μεγαλύτερο troll» του Internet

    Σίγουρα δεν έχετε ακούσει ποτέ το όνομα του Brian Connely, ωστόσο ίσως έχετε πέσει πάνω στο site του. Τo Loser.com, ένα πραγματικά “δυνατό” domain που έχει στην κατοχή του, συνιστά μία διαδικτυακή φάρσα που… δεν τελειώνει ποτέ. Γιατί αυτό; Πολύ απλά, καθώς αυτό που κάνει είναι να το χρησιμοποιεί για να κάνει redirect τη σελίδα σε sites ανθρώπων που αντιπαθεί.

    trump

    Όλα ξεκίνησαν ως ένα αστείο τη δεκαετία του ’90, όταν και αγόρασε το domain και το χρησιμοποίησε για να “εκδικείται” όσους δεν τον πλήρωναν. Δεκαετίες αργότερα, το χρησιμοποιεί για να στοχεύσει όσους “διάσημους” δε χωνεύει: τα ονόματα είναι πολλά: Kanye West, Al Gore, Charlie Sheen και πιο πρόσφατα ο Donald Trump.

    Δοκιμάσατε να επισκεφθείτε το site; Κάντε το. Θα διαπιστώσετε ότι οδηγεί στη σελίδα της Wikipedia για τον Donald Trump και, παρόλο που, όπως λέει ο Connely, το έχει κάνει από το Δεκέμβριο, κέρδισε δημοσιότητα τώρα που ο Trump έχασε από τον Ted Cruz στις προκριματικές εκλογές των Ρεπουμπλικάνων στην Αϊόβα.

    Ο Connely είχε στοχεύσει και τον Kanye West το Μάρτιο του 2015 μετά την περίφημη “επίθεσή” του στα Grammys ενώ φυσικά φανταζόμαστε ότι θα συνεχίσει ακάθεκτος με τις… επόμενες ιδέες του.

    Όπως λέει είναι πατέρας παιδιών στην εφηβεία, ασχολείται με την pop κουλτούρα και τα νέα, τσεκάρει συχνά το Twitter του, ασχολείται πολύ με το Loser.com, ωστόσο αν και έχει δεχθεί προσφορά έως και 100.000 δολαρίων για να το πουλήσει, δηλώνει πως δεν έχει πεινάσει ακόμη τόσο ώστε να το κάνει…

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles