21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    O Ben Affleck αποκάλυψε τον DC villain Deathstroke

    Δευτέρα πρωί στην Αμερική και ο Ben Affleck είχε όρεξη για αποκαλύψεις. Μέσω του Twitter μας έδειξε live action υλικό από αυτό που φαίνεται να είναι ο περίφημος villain της DC Comics, Deathstroke. Αυτό φυσικά έβαλε σε σκέψεις πολύ κόσμο που αναρωτιέται εάν αυτός ο χαρακτήρας θα εμφανιστεί στο επερχόμενο Justice League του Zack Snyder ή στο σόλο Batman φιλμ του Affleck. Το γεγονός πάντως είναι πως στο σκηνικό μπήκε πλέον ακόμα ένα αγαπημένο όνομα της DC προς μεγάλη χαρά των fans.

    deathstroke

    O Deathstroke, γνωστός και ως Slade Wilson, είναι ένας αδίστακτος μισθοφόρος, δολοφόνος που τα έχει βάλει με όποιον ήρωα της DC μπορεί να φανταστεί κανείς. Δεν έχει σούπερ δυνάμεις, αλλά τα καταφέρνει μια χαρά να τους κάνει τη ζωή πολύ δύσκολη. Ο χαρακτήρας είχε εμφανιστεί στο Arrow του The CW, με τον Manu Bennett να ερμηνεύει το ρόλο, αλλά όπως καταλαβαίνει κανείς άλλο μέγεθος μία σειρά στην τηλεόραση και άλλο το DC Extended Universe, που θα σηματοδοτήσει και την πρώτη του live action εμφάνιση στο σινεμά.
    Πρέπει να σημειώσουμε πως το The Wrap ανακοίνωσε πριν λίγο πως ο Deathstroke θα είναι ο βασικός villain του Βatman φιλμ, ωστόσο θα ήταν καλό να περιμένουμε λίγο μέχρι να γίνουν πιο επίσημα τα πράγματα. Να θυμήσουμε πως το Justice League αναμένεται στις 17 Νοεμβρίου του 2017.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles