20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Ο Bud Spencer έφυγε από τη ζωή στα 86 του

    Ο διάσημος Ιταλός ηθοποιός Bud Spencer άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 86 ετών στην Ρώμη. Γνωστός από τις κωμωδίες και τα spaghetti western που έπαιξε μαζί με τον Terence Hill με τον οποίο συνεργάστηκε για πάνω από 20 ταινίες, ο γεννημένος Carlo Pedersoli το 1929 στη Νάπολη υπήρξε πολύ μεγάλο όνομα στα ’60s, ’70s μέχρι και τα ’80s, σημαδεύοντας μία ολόκληρη εποχή, ανέμελου και fun κινηματογράφου.

    bud

    Είχε ξεκινήσει ως κολυμβητής και μάλιστα ήταν ο πρώτος Ιταλός που έκανε τα 100 ελεύθερο σε χρόνο κάτω από 1 λεπτό. Ο Spencer δεν είχε κανένα σκοπό να ασχοληθεί με το σινεμά, ωστόσο το έντονο παρουσιαστικό του με την πλούσια σωματική διάπλαση και το χαρακτηριστικό μούσι, του εξασφάλισε ένα ρόλο στο Quo Vadis, το επικό Χολιγουντιανό φιλμ που γυρίστηκε στην Ιταλία το 1951.
    Μία εταιρεία παραγωγής του ζήτησε να αλλάξει το όνομά του και εκείνος διάλεξε έναν συνδυασμό που τιμούσε την αγαπημένη του μπύρα Budweiser και τον ηθοποιό Spencer Tracey. Μετά την ηθοποιία έγινε πιλότος αεροπλάνων και ελικοπτέρων ενώ δοκίμασε να μπει και στην πολιτική. Είχε τρία παιδιά και ήταν παντρεμένος επί 56 χρόνια.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles