20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    O Christopher Lee γιόρτασε τα 92 του ηχογραφώντας ένα heavy metal άλμπουμ!

    Παίζει να είναι και ο πιο cool 90χρονος στον πλανήτη. Μετά από μία 70χρονη καριέρα και πάνω από 200 ταινίες στο ενεργητικό του θα έλεγες πως ο Christopher Lee αισθάνεται αρκετά “γεμάτος”. Κι όμως για τα 92α γενέθλιά του είπε να το γιορτάσει με λίγο πιο διαφορετικό τρόπο από τους συνομηλίκους του, ηχογραφώντας το heavy metal άλμπουμ, Metal Knight.

    Timeshift: How to be Sherlock Holmes - The Many Faces of a Master Detective

    Ο σταρ του Lord of the Rings και διάσημος ηθοποιός είναι γνωστό πως του αρέσουν τα heavy ακούσματα. Έτσι δεν αποτελεί έκπληξη η κυκλοφορία του EP,  που είναι διαθέσιμο για download σε όλα τα digital stores.
    Το EP περιέχει επτά κομμάτια που είναι βασισμένα στον χαρακτήρα του Δον Κιχώτη, και ηχογραφήθηκε με την Ιταλική metal μπάντα, Rhapsody of Fire. Δύο από τα τραγούδια, τα “The Impossible Dream” και “I, Don Quixote” είναι από την μιούζικαλ εκδοχή του Don Quixote, ενώ η κυκλοφορία έχει επίσης μία εκτέλεση στο “The Toreador March” από την όπερα Carmen και μία version του “My Way” του Frank Sinatra!
    O Lee έχει κυκλοφορήσει ακόμα δύο metal άλμπουμ, τα Charlemagne: By the Sword and the Cross (2010) και Charlemagne: The Omens of Death (2013).

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles